Benedek Szerelvény - Lazzarini radiátorok

Lazzarini radiátorok

Lazzarini történelem

 

Luciano Lazzarini 1974-ben létrehozta a Sile Sorpi Scaldanti nevű céget, amely a mai napig radiátor gyártással foglalkozik. Majd 2004-ben megalapította a Lazzarini vállalatot. Első sorban az acéllemez radiátorok, majd a design radiátorok gyártását indították el. Az évek alatt a kreatív innováció és a termelési folyamatok tökéletes szinkronja sikerre vitte a Lazzarini nevet. A gyártás áthelyezésének köszönhetően, amely 2007-ben történt, Európa egyik legnagyobb és legmodernebb design radiátor gyára lett, így új piacok és lehetőségek nyíltak meg a cég számára.

Mára a Lazzarini egy nemzetközi céggé nőtte ki magát, amely a törölközőszárító és design radiátorok tervezésével, fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglakozik.

Benedek Szerelvény - Lazzarini radiátorok
Benedek Szerelvény - Lazzarini radiátorok

Lazzarini minőség

 

A fűtéstechnika alapjaiban változott meg az elmúlt évtizedekben. A magas fokú funkcionalitás és környezettudatosság mellett ezen a téren is előtérbe került az esztétikum. A Lazzarini radiátor előállító üzemek szigorú követelményeknek megfelelve a legkorszerűbb technikák alkalmazásával dolgoznak az átlagon felüli termék minőségért. Radiátoraik a legkülönbözőbb nemzetközi szabványoknak felelnek meg. A Lazzarini-nál a gyártási és tervezési folyamatok során kimagasló figyelmet fordítanak a káros környezeti hatások csökkentésére.

A folyamatos kutatásaik és fejlesztéseik kiterjednek a design fenntarthatóságára is. Az ECO-SYSTEM szervezet társalapítójaként a Lazzarini céljaként tűzte ki az élettartam végén a keletkezett ipari hulladék feldolgozását is.

Lazzarini választék

 

A Lazzarini radiátorok tervezésekor az egyik elsődleges szempont a széles választék kialakítása volt mind formailag, mind pedig technikailag. A Lazzarini radiátorok többsége elérhető fehér és króm színben, elektromos és központi fűtési rendszerhez alkalmas kivitelben, íves és egyenes kialakítással számtalan méretben.

A radiátorok csomagban érkeznek, ami tartalmazza a kézi légtelenítőszelepet és a fali tartó konzolokat. További kiegészítőként rendelhető hozzá több fajta Uni LH és Uni SH termosztát fehér, króm és aranyfehér színben. Illetve csőcsavar műanyag vagy rézcsőhöz.

Lazzarini design radiátorok

 

A Lazzarini design radiátorok amelyek magasabb kategóriájú termékek, nem csak a fürdőszobában állják meg a helyüket. Tökéletes harmóniát és komfortot teremtenek a mindennapok során akár a ház többi helyiségében is.

Gyönyörű letisztult és modern formájuknak köszönhetően bármilyen belső teret feldobnak, legyen az például egy nappali vagy egy hálószoba.
Elérhető homokfúvott színek:

  • Ametiszt,
  • Antracit,
  • Azúr,
  • Fehér,
  • Kvarc,
  • Tabac.

Benedek Szerelvény - Lazzarini radiátorok

Kiegészítők

Értékes Teakfából és alumíniumból készült kiegészítők széleskörű választéka érhető el a design radiátorokhoz.
A mágneses tartóval kiegészítve pedig könnyen felszerelhetővé válnak az igényeknek megfelelően.

 

Termékek:

  • Lazzarini függő akasztó,
  • Lazzarini horog akasztó,
  • Lazzarini Way Vulcano fehér és fekete tükör,
  • Lazzarini Y akasztó.

Benedek Szerelvény - Lazzarini radiátorok

Lazzarini fürdőszobai radiátorok

 

A Lazzarini fürdőszobai radiátorok modern külsejében a legkorszerűbb technológiák rejlenek. Az olasz gyártmányú Lazzarini törölközőszárítós radiátorok választhatóak fehér és króm színben íves és egyenes kivitelben egyaránt. Az utóbbi években ráadásul a törölközőszárítós radiátorok a fürdőszobákban alkalmazott fűtőtestek piacán a legdivatosabb, és mondhatjuk, hogy a legpraktikusabb fűtési megoldássá váltak.

A modern élethelyzetek követelményei új szükségszerű funkciókat eredményeznek. Ma már egyre gyakoribb, hogy a fürdőszoba a hálóba nyílik, így a radiátor is új szerephez jut. Bizonyos fürdőszobai radiátorok térelválasztóként is használhatóak. Szerkezetükből adódó jó fényáteresztő tulajdonságuknak köszönhetően jó átlátszóságot és légies osztást biztosítanak a szobabelsőknek anélkül, hogy a szoba eredeti arányosságának élvezete elveszne.

Praktikus előnyök

Ha a tökéletes törölközőszárító radiátor után kutat a piacon, akkor a Lazzarini termékei között biztosan megtalálja az ár-érték arányban is ideális darabot! A Lazzarini törölközőszárító radiátorai évtizedes tapasztalatra alapozva lettek kifejlesztve. Esztétikus formai kivitelezésük mellett jó hőleadó képességükkel is magas minőséget képviselnek.
Bizonyos modellek elektromos fűtőpatronnal is rendelhetőek.


Köszönjük, hogy elolvasta cikkünket. Reméljük, hogy megfelelő betekintést nyert a Lazzarini fürdőszobai és design radiátorok világába. Tekintse meg széles épületgépészeti és burkolatos termékkínálatunkat akár személyesen üzleteinkben, vagy weboldalainkon. Kérjen egyedi ajánlatot a Lazzarini termékeire webáruházunkban!

Keresse munkatársainkat bizalommal, akik segítenek kiválasztani Önnek a megfelelő radiátort otthonába vagy látogasson el weboldalunkra és tekintse meg kínálatunkat!

 

Benedek Szerelvény Kft.

Bemutató termeink

 

A Benedek Szerelvény üzleteiben és webáruházában forgalmazott Lazzarini radiátorok közül bármelyiket választhatja fürdőszobájába vagy otthonába. A Lazzarini radiátorokat alábbi bemutatótermeinkben tekintheti meg:

1116 Budapest, Kondorosi út 5/a.
2023 Érd, Fehérvári út 63-65.


www.benedekszerelveny.huwww.benedekburkolat.hu