Fókusz radiátorcsalád

A Betatherm Kft. bemutatja a Fókusz termékcsaládot. 

 

Az egyedi igények a radiátorválasztáskor ugyanúgy felmerülnek a vásárlók részéről, mint sok más lakberendezési tárgy és bútor esetén. Fontos, hogy a radiátor színben, méretben illeszkedjen a környezetéhez azon túl, hogy fő funkcióját, a helyiség optimális fűtését biztosítani tudja. Többé már nem kell egy szükséges megtűrt szobaelemként tekinteni a fűtőtestekre ha a szoba díszeivé is válhatnak. Miért lenne speciális igény, hogy ha pontosan az ablak szélességét követné a mérete és a színe a fal vagy az ülőgarnitúra színéhez igazodna? A Betatherm Kft. termékei ezeket az egyedi igényeket figyelembe véve, rendelésre készülnek.

 

A Fókusz termékcsalád tagjai minden esetben jó alternatívát jelentenek a hagyományos radiátorokhoz képest.

A termékek alapanyaga kiváló minőségű acél ami megfelelő üzemeltetés mellett hosszú élettartamot biztosít.

A radiátorok nagy méretválasztékban készülnek, akár több mint 5 méteres hosszban is. Lehetőség van egysoros vagy dupla kialakításra és konvektorlemezes kivitelre is.

 

A nagy hőleadó felületnek köszönhetően, a Fókusz radiátorok az alacsony vízhőmérsékletű rendszerekben is kiválóan megállják a helyüket. A konvektorlemezek tisztításához, portalanításához rendelkezésre állnak a megfelelő tisztítókefék. A Fókusz radiátorokon nincsenek éles sarkak és sérülést okozó elemek, gyerekszobákba is gyakran beépítik őket. A színválaszték a szivárvány minden árnyalatát lefedi. A teljes RAL színskálán kívül a speciális felületű Mineral színskálából is választhat a vásárló, de speciális környezetbe, mint például gyermek vagy egészségügyi intézményekbe antibakteriális festék is választható.  Az egyediséget tovább növeli, hogy a bekötési csatlakozások is szabadon variálhatók. Az egyedileg meghatározott bekötési pozíció lehetővé teszi a régi radiátorok egyszerű cseréjét a fűtési rendszer és a csővezeték megbolygatása nélkül. A radiátorba áramlásirányító elemek kerülnek beépítésre az optimális hőleadás érdekében a rendeléskor meghatározott csatlakozási pozíciók szerint. Az Európában és hazánkban is egyre népszerűbb 50 mm-es alsó bekötési pozíció kialakítása sem jelent gondot, a beépített szeleppel történő szabályozás is választható szériakivitelnek számít.

 

Megkülönböztetünk hagyományos vízszintes kialakítású modelleket és vertikális fűtőfalakat. A Fókusz fűtőfalak népszerűsége egyre nő, a takarékos helykihasználás és az esztétikus megjelenésének köszönhetően. A fűtőfalakhoz választható burkolólemez exkluzívvá és még egyedibbé varázsolja a fűtőtesteket. Kizárólag nálunk van lehetőség arra, hogy a burkolólemezre akár a vásárló által választott fénykép, vagy fotó-realisztikus ábra kerüljön. A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt. A kézzel készült egyedi Metropol burkolólemezek modern megjelenése pedig már-már a műtárgyak közé emelik a fűtőtestet. A lakás bármely helyiségébe választ is radiátort nálunk biztosan megtalálja a legmegfelelőbb kialakítást. Szakképzett kollégáink segítenek a választásban és gondoskodnak róla, hogy a vásárló egyedi fűtőteste néhány hét alatt legördüljön a gyártósorról és a környezethez illeszkedve hosszú ideig biztosítsa a lakás melegét.

Betatherm Kft.