GermanDesign - Montreal hálószoba

GermanDesign ÉletTér Stúdió bemutatja legújabb német prémium bútorcsaládját:

MONTREAL – made in Germany

 

 

Elegáns, részletgazdag és innovatív: a Montreal hálószoba megjelenésben egyszerre modern és klasszikus, letisztult vonalaival és újszerű dizájnjával igazán lenyűgöző látványt nyújt. Futonágyai, éjjeliszekrényei és tolóajtós szekrényei két különböző színváltozatban, hangsúlyos fogantyúkkal, valamint üveg- és tükörfrontokkal, műbőr fejtámla-betétekkel és különféle kiegészítő bútorokkal kaphatók, és máris beköltözhetnek otthonába.

A futonágyak az új hálószobájának dizájnos középpontját képezik. Az antracit színű, műbőr hatású, lágy gyémánt steppeléssel ellátott fejtámla a három méretben kapható ágyaknak szemet gyönyörködtető eleme. A praktikus és funkcionális, párban is megvásárolható ágyneműtartók nagy tárolási felületet biztosítanak. A dekoratív furnérozott lábrész, amellett, hogy véd a kéretlen tekintetek ellen, biztosítja, hogy az ágyneműtartók tökéletesen beleilleszkedjenek az összképbe. A füstüvegpolcokkal és LED-világítással ellátott, helytakarékos éjjeliszekrény-panelekhez a változatos színű üveg-előlappal rendelkező éjjeliszekrények ideális tárolási lehetőséget kínálnak az esti ágyban olvasáshoz.

Legyen szó akár tolóajtós, zsanéros vagy fiókos szekrényről, a Montreal programban megtalálja az elképzeléseinek pontosan megfelelő darabot. Gardróbszekrényt teljes előlappal kavicsszürke üvegből és kristálytükrös ajtókkal kombinálva, vagy használja ki a rendszer funkcionalitását négy-öt fiók beépítésével.

A szekrény belsejében a két polccal és egy ruharúddal ellátott alapváltozaton kívül lehetőség van sokoldalú szekrénykiegészítők, például egymásba rakható fiókbetétek, nadrágtartók, nyakkendő kihúzók és a polcokhoz LED-es világítópanelek felszerelésére. A fogantyúk, markolat- és kereszttartók krómozott vagy fekete színben kaphatók minden modellhez.

Kiegészítheti hálóhelyiségét a praktikus kiegészítő bútorokat például a négy-hat fiókos komódokkal, a kárpitozott öltözőpadokkal vagy a függő- és fali tükrökkel.

GermanDesign ÉletTér Stúdió