IdeaDecor - Dekor szerelvények: Hogyan készül?

Dekor szerelvények: Hogyan készül?

A vállalkozás, mint IdeaDecor 2020-ban kezdte tevékenységét.

Innovatív, környezetbarát technológiát alkalmazva, a magunk által kikísérletezett metódussal és kifejlesztett extra eszközzel (mely szabadalmi oltalmi elbírálás alatt áll) sikerült egy olyan eljárást kidolgozni, amivel számos villamossági szerelvényt tetszőleges színre, mintára bevonatolhatunk.

A minőség és tartósság tekintetében elmondható, hogy – szemben a fóliákkal és matricákkal – a festés közvetlenül az anyagra kerül és nem fakul, nem kopik, ellenáll az általános háztartási tisztítószereknek, UV sugárzásnak. Kizárólag maró vagy nagyon magas alkoholtartalmú vegyszerek, illetve erős dörzsölés vagy kaparás hatására sérülhet a felület.

Választhatnak mintát folyamatosan bővülő mintapalettából, illetve a RAL Classic színskálából webshopunkban, de akár saját, egyedi mintát, képet, logót is küldhetnek ügyfeleink, amit szívesen elkészítünk. Sőt, bizonyos esetekben, ha például egy szerelvény „beolvasztása”, elrejtése a cél, a hozzánk eljuttatott burkolat és tapétaminta alapján dolgozunk.

Legtöbb mintánk matt vagy lakkfényű felülettel is kérhető, hogy minél inkább illeszkedjen egy matt festékfelülethez, vagy éppen egy fényes csempéhez.

Bizonyos minták és textúrák – például fa erezet vagy beton szemcsék – enyhén dombornyomottak a még realisztikusabb hatás érdekében. Tehát, egy finom szemcsés beton minta esetén finom szemcsés felület tapintható, míg egy erősen rozsamarta esetén, egy durván textúrált felületet tudunk létrehozni.

Számos szerelvény márkával dolgoztunk már, mint például MENTAVILL, KONTAVILL, GAO, Legrand, ELDLUX és Schneider több szériája, de folyamatosan tesztelünk és bővítjük kínálatunkat. Amit jelenleg webshopunkban is forgalmazunk, bármikor rendelhető és készleten tartunk pár darabot: Schneider Asfora, Schneider Merten, Hager Lumina és az ELDLUX több változata (üvegkerettel vagy érintőgombos kivitelben is), mind akár kettes, hármas, négyes keretes elrendezésben.

Miért jó megoldás? Akár az elrejtés, akár a kiemelés elvét követjük, egy egyedi szerelvénnyel még egy kis izgalmas részletet csempészhetünk a belső térbe!

 

IdeaDecor