JUB - JUPOL AMIKOL

JUPOL AMIKOL

Az Ön otthona egészséges?

 

Napjainkban egyre nagyobb teret kap az otthonok kialakításában is a környezet- és egészségtudatosság, melyekben nagy hangsúlyt kapnak a festett felületekre használt termékek. A JUB Kft. mindig is nagy hangsúlyt fektetett a környezetre és egészségre ártalmatlan alkotóelemeket tartalmazó termékek fejlesztésére.

Ennek eredményeként 2016-ban a JUBIN termékcsalád megkapta az „élelmiszerrel közvetlenül is érintkezhet” minősítést! A JUBIN Akrilin fakitt, JUBIN Lasur és JUBIN Decor megfelel minden törvényi előírásnak, így nyugodtan alkalmazhatók fából készült belső tereink, akár konyhák, étkezők, pultok kialakítása során.

Termékeink között nemcsak fa, hanem falfelületre is megtalálhatók az egészséges lakókörnyezet kialakítását segítő falfestékek. A megújult JUPOL Amikol Antibakteriális, penészgátló latex falfesték is több tanúsítvánnyal rendelkezik, melyeket a penésszel-, fertőtlenítőszerekkel (Standard SIST EN 15457) és a baktériumokkal szembeni(ISO22196) ellenálló képességével érdemelt ki.

A JUPOL Amikol ellenállása bakteriális támadás ellen:

Színmintán (szárított film) bakteriális szuszpenziót alkalmaztunk, és 24 óra elteltével a fóliát a táptalajra helyeztük és megfigyeltük a növekedést. Látható, hogy nincs baktériumszaporodás, növekedés a JUPOL Amikollal festett felületen, de a hagyományos falfestékkel kezelt felületen a baktériumok nőnek, és tovább terjednek.

JUB - JUPOL AMIKOL

AMIKOL NÉLKÜL

JUB - JUPOL AMIKOL

AMIKOLLAL

JUB - JUPOL AMIKOL

Olyan falfestéket keres, amivel a végeredmény tisztaság és higiénia? Van megoldás:

JUPOL Amikol

 

Fontosabb tulajdonságok:

  • Erősen mosható latex festék – 1. osztály
  • Különféle baktériumoknak ellenálló fal¬festék – antibakteriális hatás
  • ellenáll a penésznek- és a fertőtlenítőszereknek
  • Alacsony VOC
  •  Kiváló páraáteresztő képesség
  • Színezhető

Felhasználási területek:

  • Erősen igénybe vett felületű helyiségek falfelületeire alkalmas, ahol tisztaságra és higiéniára van szükség.
  • Olyan helyekre alkalmas, ahol a baktériumok és a penészgombák előfordulása és fejlődése várható.
  • Alkalmas az élelmiszeripar számára: pékségek, italpalackok egészségügyi intézmények, kórházak, iskolák, óvodák, ápolási otthonok stb.

JUB - JUPOL AMIKOL
JUB - JUPOL AMIKOL

Forgalmazza: JUB Kft.