MAESTRO kilincsek

MAESTRO kilincsek

MAESTRO – Kilincsek műértőknek, 1999 óta Magyarország piacvezető kilincsmárkája.

A MAESTRO termékek a műértő, azaz a szakmailag hozzáértő és a minőségre igényes, a lakberendezés művészete iránt fogékony közönséget szólítják meg.
Megbízható, jó minőség és igényes formatervezés jellemzi termékeinket, melyek részben Olaszországban, részben Európa más részein, részben pedig a Távol-Keleten készülnek.

A MAESTRO kilincsek egy jelentős része 1-2 napon belül átvehető viszonteladó partnereinknél, amit hazánk legnagyobb kilincskészlete tesz lehetővé. A többi termékünk rövid, néhány hetes szállítási idővel rendelhető.

A kilincseinket formatervezésük alapján Klasszikus, Design, Modern és Rusztikus kategóriákba soroltuk. A lényeg, hogy minden otthonba és ajtóra azok saját stílusához illő kilincs kerülhet a kínálatunkból. Ezek mellett számos modellt kínálunk biztonsági, bejárati ajtókhoz, és vannak kifejezetten nagy igénybevételre, elsősorban projektre tervezett termékeink is.

A MAESTRO kilincsek nem csak lekövetik a lakberendezési trendeket, akár formájukban, akár felületük tekintetében, hanem sok esetben a magyarországi trendeket megelőzve hozzák el az olasz és más formatervezők újdonságait hazánkba.

Külön szeretnénk felhívni a figyelmet antibakteriális kilincseinkre is, melyek a mai vírusok és baktériumok által fenyegetett világunkban nagyon hasznosak lehetnek, és nem csak rendelőkben, idősotthonokban, gyermeknevelési intézményekben, hanem mindenféle irodában vagy akár magánlakásokban is védelmet nyújtanak a betolakodó fertőzések ellen.

Árkategória: közepes

 

MAESTRO