Minőségi szolgáltatás – minőségi alapanyagokkal

 

Két fő szempont van, amelyek a Kreatív Otthon Bútor Stúdió termékeit értékessé teszi: amit látunk és ami rejtve van. Legyen az a párnák illesztése és méretre szabása, az öltések pontos kidolgozása, gombozott háttámla mélytűzése, Ön értékelni fogja a különbséget, amit lát és amit érez. A lényeg a részletekben van. Büszkén mondhatjuk, hogy elkötelezettek vagyunk a minőségi anyagok iránt, és ebben sosem kötünk kompromisszumot, legyen szó kárpitozásról, egyedi bútor készítéséről.

Kárpitos bútorokat vásárolni, készíttetni vagy akár javíttatni bizalmi kérdés. A kárpitos vagy a gyártó részéről becsületbeli ügy, az Önök részéről pedig túl az elsődleges döntéseken, mint a bútor stílusa, mérete, színe vagy az ára, egy bizalmi döntés arról, hogy kiválasszák a megfelelő partnert, akitől a pénzükért majd valóban azt kapják, amit szeretnének. Miért írom mindezt? Mert nem tudom elégszer elmondani, a kárpit mindent eltakar, és nem tudom elfogadni azt, amit ma a piac kínál. A kárpitos bútoroknál a műszaki tartalom rejtve marad. Megnyerő lehet a forma, puha lehet az ülés és láthatják a szöveten, hogy szépen varrták meg a kárpitot, de ez az a minden, amit láthatnak! A lényeg, hogy a műszaki tartalom rejtve marad. A felhasznált anyagok, a réteg rendek betartása, kezdve a “fa” váztól, a rugózaton át egészen a párnázat milyenségéig, az láthatatlan marad. Ezért bizalmi kérdés, a kárpitos bútor felújítás vagy gyártás.

Ha egy szóban kéne megfogalmaznom, minőséget ígérünk önöknek. Olyan kárpitos bútorokat, amelyeket megörökölhet majd egy következő generáció.

Szakmai tapasztalatunk mellett pedig örömmel kínáljuk óriási bútorszövet választékunkat Egy helyen a kárpitostól rendelheti meg a bútorszövetet is. Önnek nem kell külön üzletről üzletre járnia a várost, vagy a neten böngészni órákig a szövetmintákat. Kellemes környezetben egy finom kávé mellett szakértő kiszolgálással várjuk XII. Nagyenyed utcai bútorszövet üzletben.

 

Kreatív Otthon Bútor Stúdió