QteeDesign - A Craft Világa!

A Craft Világa!

A Craft bútorcsalád nem csupán bútorokat kínál, hanem egy teljesen új kreatív világot nyit meg az ügyfelek előtt, ahol lehetőségük van kifejezni egyedi stílusukat és igényeiket. Ezek a minőségi laminált forgácslapból készült darabok lehetővé teszik az egyedi konfigurációk létrehozását, szabadon variálhatók a korpusz szín, frontszín és fogantyúk tekinteté-ben, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes kombinációt.

Anyagok és Funkcionalitás

A Craft Bútorcsalád nyitott elemei 25mm vastag laminált forgácslapból készülnek, míg a zárt elemek 18mm vastag laminált forgácslapból. Ezek a magas minőségű anyagok biztosítják a tartósságot és a vonzó megjelenést.

Emellett, a fürdőszoba bútorcsalád esetében, a még tökéletesebb minőség érdekében a Kerrock kompozit anyagát is felhasználjuk. Ez a speciális anyag bauxitércből, alumínium-hidroxidból és akrilpolimerből áll, melynek köszönhetően nemcsak tartós és ellenálló, de egyúttal elegáns és vonzó megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. A Kerrock kompozit anyag a Craft Bútorcsalád részeként biztosítja a magas minőséget és az időtálló megoldást minden fürdőszoba számára.

Variabilitás és Testreszabhatóság

Az alap nyitott és zárt elemek széles választékban állnak rendelkezésre, lehetővé téve dupla és tripla méretű kombinációkat mind vízszintesen, mind függőlegesen. Ezeket szabadon variálhatja egymással az igényeinek megfelelően, így teljes mértékben testreszabhatja a bútorok elrendezését és funkcióit.

Színek és Kiegészítők

A Craft Bútorcsalád elérhető nyolc alap korpusz szín és frontszín kombi-nációjával, melyek szabadon variálhatók egymással, és igény esetén bármely forgalomban megtalálható színű forgácslapból is elkészíthetők. Emellett a fogantyúk és a opcionális kihúzható vállfatartó is testreszabható, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kívánt stílushoz és funkcióhoz.

Színminták és Egyedi Megjelenés

A Craft Bútorcsalád széles színmintaválasztéka közel 50 féle lehetőséget kínál az alap dizájntól a prémium és exkluzív kategóriáig. Mindegyik minta modern és minőségi megjelenést biztosít a különböző bútorok számára, bármely helységben.

 

Fedezze fel a Craft Bútorcsalád Változatos Világát!

 

Egy bútorcsalád, végtelen lehetőség – CRAFT.

Látogass el oldalunkra, és merülj el a Craft világában!

 

QteeDesign Kft.