Rehau Rauvisio brilliant

RAUVISIO brilliant: Jobb karcállóságú bútorfrontok tökéletes kivitelben

Kiváló tulajdonságú magasfényű laminátumok a Rehau Kft. kínálatában

 

Csaknem három éve tart a REHAU RAUVISIO brilliant termékének sikertörténete: A függőleges bútorfrontok bevonására használt magasfényű anyag mellett szólnak a rugalmas, és a hagyományos lakkozott elemekénél kedvezőbb árú feldolgozási lehetőségek. Emellett nyomós érv a termékhez illő élzárók kínálata által szavatolt, tökéletesen hézagmentes minőség is. A portfólió két éve új színekkel bővült, és egyidejűleg a karcállóság is tovább javult.

 

Új magasfényű laminátum mindenütt fényes felülettel

A magasfényű lakkozott elemek első osztályú optikát és kiváló minőséget sejtetnek. Van azonban egy hátrányuk: A valóban tökéletes magas fény lakkal csak számos megmunkálási lépésben, és viszonylag nagy idő- és költségráfordítással érhető el. A REHAU emiatt fejlesztette ki a RAUVISIO brilliant magasfényű laminátumot a függőleges bútorfrontok felületkezelésére. Az anyagot közel négy éve mutatta be elsőként Kölnben, az interzum 2013 kiállításon, mégpedig jelentős sikerrel, hiszen a magasfényű laminátum legújabb generációja kiváló mélységi hatásának köszönhetően képes kiváltani a jó minőségű lakkozott elemeket. A lap és az élzáró hézagmentes összekapcsolásával kellően szakszerű megmunkálással egy tökéletes, mindenütt fényes szerkezeti elem jön létre – csillogó, egyöntetű hatású bútorfrontokhoz.

Rehau Rauvisio brilliant

Rehau Rauvisio brilliant.13

Új: jobb karcállóság, nagyobb színválaszték

A RAUVISIO brilliant számos termékelőnnyel bír: A magasfényű laminátum tartósan UV-álló – beltéri alkalmazásoknál bizonyítottan legalább 20 évig. Ezen kívül a sokoldalú anyag kiváló színminőségű és ragyogó színű, és minden famegmunkáló szerszámmal a kívánt méretre alakítható. Újdonság a forgalomban lévő, lakkozás nélküli minőségekhez képest jóval nagyobb karcállóság.

A RAUVISIO brilliant megmunkálhatóságának szinte semmi nem szab határt: egyedi, méretre szabott darabok is problémamentesen készíthetők. Ugyanez érvényes a fogantyúk vagy egyéb vasalatok kívánt helyen történő rögzítéséhez szükséges furatokra is. A RAUVISIO brilliant tizenkét színben kapható. A portfólió legutóbb a Rame Metallic (sárgaréz metál), Marrone (sötétbarna) és Notte (sötétkék) színnel bővült.

Rehau Rauvisio brilliant

 

BOX:
Az MDF hordozó alapanyag mérete 1300 x 2800 mm, 16 mm-es standard MDF lemez¬vastagságban kapható.
Egyedi méretre vágott, élzárt frontokat egyszerűen lehet a Nett Front Kft-nél megrendelni.

Rehau Rauvisio brilliant

A RAUVISIO brilliant magasfényű laminátum tökéletesen alkalmas függőleges bútorfrontok kialakításához, ragyogóan fényes, időtlen színekben.

 

Rehau Kft.