SICIS mozaik a Colorpedia katalóguson keresztül

SICIS mozaik a Colorpedia katalóguson keresztül

A luxus és a művészet szavak a SICIS szinonimái, ha mozaikról esik szó, mivel az olasz vállalat kínálja a legszélesebb választékot. A mozaik korábban egyszerű anyag volt, de ma a SICIS-nek köszönhetően már kortárs dimenzióval rendelkezik – egy olyan kommunikációs eszköz, amely kifejezi a legfrissebb trendeket és a nagyvilági életmódot. A kézműves mozaik kiválósága és a SICIS által végzett kutatás lehetővé teszi a márka számára, hogy folyamatosan megújuló dizájnnal álljon elő.

A fürdőszobák, medencék, nappalik és konyhák sora, illetve a különféle SICIS mozaik kollekciók hosszú, közös utat járnak be. Hogy mi ennek az oka? Mert elengedhetetlen összetevők ahhoz, hogy karaktert és csillogást hozzanak létre az adott térben.

Ebben a széles választékban lesz segítségünkre az eddig megjelent mozaik katalógusok közül a Colorpedia, amely 15 színcsaládot és közel 900 különböző mozaikot tartalmaz. De nemcsak az alapanyagok, hanem a belőlük készült motívumok is a 600 oldalas mozaik enciklopédia részei. A könyv a világos tónustól indul és a 24 karátos aranynál ér véget. Érdemes elidőzni a valódi referencia fotókat nézegetve!

Az alábbiakban néhány mozaik kollekciót sorolok fel annak a tökéletes SICIS térnek a megalkotására, amely feltűnő szépségével majd biztosan kitűnik.

Diamond: Rombusz alakú mozaik képzi a Diamond kollekció által létrehozott hipnotizáló háromdimenziós műalkotás alapját. Alkalmasak geometrikus- és absztrakt mintákkal rendelkező felületek létrehozására.

i’Pix: A pixelt univerzálisan a digitális kép legkisebb egyedi alkotóelemeként definiálják, az i’Pix kollekcióban pedig a mozaik szemek különféle textúrákat és motívumokat adnak ki. Itt a SICIS változatos üvegmozaik kollekcióit (beleértve az átlátszó, irizáló, tükrös és textúrált anyagokat) egy-egy gyönyörű kompozíció létrehozásához használják.

Hedonism: Ez a portrékollekció a nőket és a férfiakat ünnepli, no meg a bátor megrendelőket. Ezzel a kollekcióval a SICIS művészei erős karaktert adnak a térnek, miközben lágy ecsetvonásként kezelik a mozaik szemeket. A képek akár önálló hordozó lapra szerelve is kérhetők.

Art Couture: Amint a neve is mutatja, ebben a sorozatban minden egyes üvegmozaik szem részese egy élő műalkotást létrehozásának. A csodálatos színválaszték tartalmaz aranyat, platinát, fémes bronzot, ibolyát, pirosat és számos más izgalmas kékes-zöldes árnyalatot, változatos formában és méretben. A különböző színek és az egymást átfedő formák olyan mélységeket hoznak létre, amelyek felizgatják az érzékszerveket, és olyan felületeket alkotnak, amelyek szépséget kölcsönöznek a térnek és az életnek.

A Colorpedia album már a SICIS kereskedők bemutatótermeiben is áttanulmányozható. De vigyázat, addiktív a könyv! Ezért számoljatok azzal, ha valaki minden oldalon csak 10 másodpercet tölt – egy komplett focimeccs is lemegy alatta!
Ha még nincs meg a Colorpedia PDF katalógusod, akkor írj vagy hívj az alábbi elérhetőségeimen és elküldöm!

 

Bor Iván
SICIS THE ART MOSAIC FACTORY
Resident manager / architects support

+36 30 924 4967 I ivan@ivanbordesign.com

Bor Iván

SICIS Képviselet