Strohm Mofém Zrt. - Mofém Infinite

Mofém Infinite: A végtelen lehetőségek adta szabadság

A Mofém Infinite mosogató csaptelepek a végtelen lehetőségek szimbólumai, ahogy a konyha is. Hiszen a főzőhelyiség a végtelen ötletek megvalósulásának helyszíne, ahol az alapanyagok korlátlan változatából elkészül az étel. A letisztult formavilág és négy különböző színben elérhető rugalmas kifolyócső az egyedi megjelenésen túl megkönnyíti a konyhai eszközök használatát és önfeledté teszi az itt töltött pillanatokat.

Strohm Mofém Zrt. - Mofém Infinite

A változtatható alakú kifolyócső a speciális szilikon borításának köszönhetően egyszerre esztétikus megjelenést és tartós, ujjlenyomatmentes felületű kifolyócsövet biztosít. Az elegáns fekete, letisztult fehér, finom bézs vagy gránit szürke színárnyalatok egyszerre kínálnak tökéletes választást mind a klasszikus és mind a modern konyhák számára. A króm és a színek találkozása pedig egyedi arculatot és hangsúlyos megjelenést kölcsönöz a terméknek.

Az Infinite csaptelep használatával könnyebbé válik a konyhai mosogatás, hiszen nem okozhat gondot a nagy méretű edények elmosása, még a kisebb konyhákban sem.

 

A csaptelep rögzítése is egyszerűbbé válik, mert az Easy Fix rögzítésnek köszönhetően, szerelő segítsége és szerszámok nélkül is könnyen rögzíthető. A mosdóhoz vagy pulthoz való rögzítse pár csavaró mozdulattal elvégezhető.

Az Infinite konyhai csaptelepek 2×45°-os nyitási tartományú kartussal vannak ellátva, így a kar jobbra és balra forgatásával szabályozható a hideg és meleg víz aránya.

 

Strohm Mofém Zrt. - Mofém Infinite

A végtelen lehetőségek a csaptelep állandó kísérői. Mivel a flexibilis kifolyócső egy gyorscsatlakozó segítségével erősíthető a csaptelep testhez, és a Mofém Alkatrészprogramban mind a négy színben elérhető extra kifolyócső, így az bármikor kicserélhető, ha új színeket hozna konyhájába.

 

Strohm Mofém Zrt.

Strohm Mofém Zrt. - Mofém Infinite