TEAKhome - 3D indonéz teakfa falpanelek

Újdonság: 3D indonéz teakfa falpanelek a TEAKhome-tól

Bővült termékkínálatunk első osztályú, indonéz teakfából készült 3D teakfa falpanelekkel, melyek 2 árnyalatban és 3 különböző mintával hamarosan elérhetőek. A teakfa tartósságának és időjárásálló tulajdonságainak köszönhetően nem csak beltéren, hanem kültéren is bátran használható. Ismerje meg ezt a különleges falburkolatot!

TEAKhome - 3D indonéz teakfa falpanelek

 

A teakfa falpanelek előnyei

#1 Egyedi megjelenést ad a helyiségnek

Felejtse el az unalmas falfelületeket! A fa természetes szépsége, változatos mintázata és árnyalatai megadják azt az utánozhatatlan egyediséget, amelyet egy különleges enteriőr tervezése során szeretnénk elérni. Mivel a panelek eltérő vastagságúak, 3 dimenziós hatást érhetünk el vele.

#2 Dekorál és karakteressé tesz

A falpanelekkel egy olyan fókuszpontot alakíthatunk ki. akár egy teljes falat, akár csak egy sávban alkalmazzuk, ami igazán karakteressé teszi a helyiséget. A tömör teakfának nem csak a megjelenése egyedülálló, de a fa természetes kisugárzása energiával tölti fel a teret. A természetes anyagok jó hatással vannak a hangulatunkra, megteremtik az otthonosság érzését.

#3 Hang-és hőszigetelő tulajdonságokkal bír

Bár elsősorban dekorációs céllal kerülnek a falra, de ne felejtkezzünk el arról sem, hogy segítenek a hőszigetelésben és a hangszigetelésben is. Ezzel is növelik a komfortérzetünket.

#4 Könnyen rögzíthető bármilyen felületre

A teakfa falpaneleink könnyen méretre vághatóak, és a rögzítésük is rendkívül egyszerű. A panelek hátulja műanyag hálós, ragasztóval tudjuk felhelyezni a falfelületre. Nagy előnye, hogy nem kell a felrakás előtt a falat csiszolni vagy festeni, a kisebb egyenetlenségeket tökéletesen elrejti.

#5 Izgalmas színek és kialakítás

Az elemek különböző kialakításúak: szögletes vékony, vastag és kerekített vastag teakfa elemekből állnak. Az eltérő vastagságnak köszönhetően jön létre az az izgalmas térhatás, ami dinamikát visz a térbe. Sötét és világos színben is választható, vékonyabb vagy szélesebb lécekből kialakítva. Mivel vízszintesen és függőlegesen is felrakható, így különböző hatásokat érhetünk el. Segítségével akár megnyújthatjuk a teret, ami ezáltal tágasabbnak hat majd. Válassza a helyiség színeivel harmonizáló árnyalatban!

#6 Tartós és időjárásálló

Bátran elengedhetjük a fantáziánkat, és a nappalin vagy hálószobán túllépve akár fürdőszoba falra, sőt teraszra is kerülhet. A teakfa saját olaj-és gumitartalmának köszönhetően rendkívül tartós, ellenálló faanyag, ami kifejezetten szereti a párás levegőt. Manapság egyre többen keresik az alternatív lehetőségeket fürdőszobába a hagyományos csempeburkolat helyett, amire a teakfa panel kínálja a tökéletes megoldást. Igazi spa hangulatú, természetközeli fürdőt alakíthatunk ki a segítségével, ami a nyugalom és feltöltődés szigete lesz a család számára.

#7 Könnyen karbantartható

Egy újabb érv a teakfa falpanelek mellett, hogy a faanyag tartóssága miatt kevés törődést igényel, amit évtizedekre meghálál. A teakfa felületén az UV hatására idővel ezüstös patina keletkezik. Ez a minőségét nem befolyásolja, ám ha szeretné a természetes barna színt megóvni, kezelni kell a felületet. De vannak, akik kifejezetten várják, hogy elérje ezt a patinás megjelenést. Igény szerint olajozható, lakkozható vagy lazúrozható a felület.

Amennyiben felkeltették az érdeklődését 3D teakfa falpaneleink, nézze meg webáruházunkban az elérhető színeket és mintákat. Ha pedig további kérdése van, vagy nagyobb mennyiségre lenne szüksége, keresse bátran Katalint!

A TEAKhome szakértője:

Nagy Katalin


TEAKhome