Öko Valentia - Wodtke

wodtke Living Design

 

Az őskor óta megtanulta az ember, hogyan kell a tüzet hasznosan felhasználni. Ennek a hagyománynak a keretén belül szeretnénk Önöknek a wodtke Living Design termékkörével nem mindennapi, exkluzív termékeket bemutatni, amelyek modern életünk minden területén meleget, valamint a tűz örömét nyújtják.

Öko Valentia - Wodtke

 

Idővel minden termék elnyeri egyedülállóságát és szépségét. Ez nincs másként a wodtke Living Desing termékeivel sem. A kiváló minőségű acél ugyanis együtt él a természettel. Egy speciális előkészítésnek és a természetes oxidációs folyamatnak köszönhetően mindegyik tűzhely – összhangban a tűzzel, levegővel, földdel és vízzel – egyedi darabként díszítheti otthonát.

A tűz elemi örömei – a wodtke Living Desing termékei csodálatosan változtathatók; a szerény és praktikus tűzhelytől egészen a grillezésig, amely kulináris élményeket is szerezhet. A “Gryll” nevet viselő termék esetében két egymásra szerelt, elforgatható kocka teszi lehetővé, hogy időjárástól függetlenül – akár szélben is – élvezhessük a tűz és a gasztronómia csodáit.

A négy elem részeként mindig a tűz gyakorolta az emberekre a legnagyobb elbűvölést. A tűz többek között az életet, az erőt, a szenvedélyt, a fényt, a meleget, az érzékiséget és a csábítást szimbolizálja. Ezek mind visszatükröződnek a wodtke Living Desing termékeiben is.

Kerüljön közelebb a természethez a wodtke Living Desing 21. századi megoldásaival!

 

További információkért látogasson el az Öko Valentia Kft oldalára!
A wodtke Living Design prospektusa ITT letölthető.