Árvai-Komódi Klaudia

Árvai-Komódi Klaudia


Tervező Tag

 

+36 30 277 7444
klau@dreamhousedesign.hu

„Csak azt tudod jól csinálni, amit igazán szeretsz. Keresd azt, amihez valóban értesz, és tedd olyan jól, hogy az emberek le se tudják venni a szemüket róla.” (Maya Angelou)

 

Mindig fontos volt számomra a kreativitás, a szépség és a harmónia. Hosszú éveken át saját virág, dekorációs boltomban élhettem ki kreatív, alkotómunkámat, hiszen a menyasszonyi csokrokon, esküvői dekoráción, szállodai dekoráción, rendezvények dekorációján keresztül csodákat alkothattam.

Mindig érdekelt a lakáskultúra, a design világa, így találtam rá egy új, ámde nagyon kreatív szakmára, a lakberendezésre. Mindig vonzott az otthonteremtés szépsége. Elvarázsolt a színek és formák összhangja, a bútorok, kiegészítők, különféle anyagok harmóniájának a világa. Természetesen nem tudok kibújni az előző életemből, így a tervezési munkáimnál mindig előkerül a végső megjelenéshez elengedhetetlen növény és virág kompozíció, mert ez az én kézjegyem.

Folyamatosan tanulok, képzem magam, hogy megrendelőimnek a legjobbat tudjam nyújtani. Tavaly részt vettem a LOSZ tervező csapatában az OTTHONDesign kiállításon, ami egy új kihívás volt, hiszen csapatban dolgoztunk és nagyon összetett feladatot kellett rövid időn belül megvalósítani. A sok és sokszor éjszakába nyúló munka eredménye kárpótolt mindenért, így rátaláltam a következő szerelemre.
Munkám során nap mint nap alkothatok és úgy érzem most kerek a világ körülöttem.

Árvai-Komódi Klaudia

KÉPEK