Bori Éva

Bori Éva


„A lelkesedés általában automatikusan jön, amikor valaki megtalálja a hozzá leginkább illő munkát, s azt teszi, amit legjobban szeret.” (Napoleon Hill)

 

Hivatásom, szenvedélyem, és hobbim a kreativitás, a szépség iránti vágy, az elegánsan és harmonikusan maradandó alkotása, mindezt összefoglalva a lakberendezés.

Magam is mindig szívesen rendezgettem, szépítgettem az otthonom, de úgy éreztem, hogy hiányzik belőle valami, amit a berendezés tökéletes elrendezése, a teljes szín- és stílus harmóniája adott volna hozzá. Tanulmányaim (Stílusház Kreatív Művészeti Magániskola), és tapasztalataim során rájöttem, mindezt hogy lehet elérni. Rájöttem, hogy ez a szakma nagyon sokrétű és felelősségteljes. Ezért igyekszem magamból minden esetben a maximumot kihozni, valamint folyamatosan képzem magam, hogy megbízóimnak minőségi munkát tudjak nyújtani.

Tapasztalataim szerint nagyon fontos az empátia: hogy minél jobban bele tudjam magam érezni abba az élettérbe, amit a tulajdonos elképzelt magának, ami az igényeit kielégíti vagy akár túl is szárnyalja. Erről a különböző műszaki tervek mellett látványtervek is készülnek. Szívesen tervezek bármilyen stílusú lakást, házat, vagy irodát és közösségi tereket, mert mindegyik önmagában egy kihívás számomra.

Célom, hogy mindenkinek olyan enteriőröket tervezzek amilyet megálmodott, hiszen a mottóm is ez: A szép otthon mindenkinek jár!

Bori Éva

MUNKÁK

KÉPEK