Bottyán Orsolya

Bottyán Orsolya


Szenvedélyesen hiszek abban, hogy egy otthon terei nem csak falak és bútorok, hanem életterünk és saját személyiségünk kibontakozása és kifejeződése.

A tervezés során fő célom a terek harmóniájának megteremtése, mely lehetővé teszi az otthonos és kényelmes légkör kialakítását. Az ergonómia és a funkcionalitás kulcsfontosságú számomra, mivel hiszem, hogy a jól megtervezett tér segíti az embereket az élet minden területén való kényelmes és hatékony mozgásban.

Minőségi anyaghasználatra és időtálló stílusokra helyezem a hangsúlyt, hiszen az igényes kivitelezés és a stílusos design hosszú távon kifizetődővé teszi a beruházást. Az otthonunkat körülvevő környezet közvetlen hatással van életünk minőségére és hangulatára, és ezért nagy figyelmet fordítok arra, hogy minden tervezett megoldás harmonizáljon az ott élők egyéniségével és igényeivel.

A célom az, hogy minden ügyfelem számára olyan tereket teremtsek, amelyek nemcsak a szemüknek tetszenek, hanem valóban otthonuknak érezhetik. A kreatív megközelítés és az együttműködés fontosságát hangsúlyozva, mindig elkötelezett vagyok az ügyfelek elképzeléseinek megvalósítása és az általam tervezett terekben rejlő lehetőségek kiaknázása mellett.

Nagy örömmel segítek abban, hogy a lakberendezés révén valósággá váljon az álmodott tér.

Bottyán Orsolya

KÉPEK