Cornides Viktória

Cornides Viktória


LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2019 – szakmai különdíj
LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2019 – közönségdíj

Számomra az enteriőrtervezés művészet, pszichológia, matematika; a munkám és a hobbim egyben. Feladatok és kihívások sokasága, ugyanakkor kellemes időtöltés. Minden részlete izgalmas. Egészen felvillanyoz egy-egy új megbízás. Szeretem, ahogy a kezdeti vázlatos tervekből és ötletekből a projekt végére megvalósul egy álom. Törekszem arra, hogy ne csak trendek és lakberendezési alapelvek mentén, hanem a megrendelő személyére- és igényeire szabva, időt állóan szülessen meg a végeredmény.

Valamilyen formában egész életemben végigkísért a lakberendezés, mégis viszonylag hosszú úton jutottam el a szakmához. Az ELTE tanítóképző karán végeztem Vizuális nevelés műveltségterületen, később kiegészítésként angol szakon. Emellett egy idegenvezető képzésen is részt vettem. Mindegyik lépés hozzájárult ahhoz, hogy végül tervezővé váljak, de legtöbbet a Junior Art-os tanulmányaimnak és az ott tanító tanáraimnak köszönhetek.

A tervezés során többek közt 3D látványterveket is készítek, melyek segítenek elképzelni a végeredményt, valamint megkönnyítik a választást bizonyos kérdésekben.

Profilom: Lakóingatlan, üzlethelyiség, étterem, hotel, közületek, home staging

Cornides Viktória

MUNKÁK

KÉPEK