Deákné Mézes Mária

Deákné Mézes Mária


LOSZ Év lakberendezője 2007 – közönségdíjas


Tervező Tag

 

+36 20 326 9678
marcsi@berendezem.hu

www.berendezem.hu

“Marcsi már látom, hogy a házunkban több olyan pont is lesz, ami miatt érdemes lesz hazatérnünk.”
(egyik kedves megbízómtól)

 

Lakberendezéssel 1998 óta foglalkozom. Szerencsés embernek mondhatom magam, mert a munkám egyben a hobbim is. Jó dolog látni, ahogy az ügyfeleimmel közösen megálmodott terek valóra válnak. A jó emberi kapcsolatokból, kellemes hangulatban eltöltött tárgyalásainkból kerültek eddig ki a legjobb munkáim. Legjobb alatt nem feltétlen a publikálható munkákra gondolok, hanem azokra a lakásokra, otthonokra amelyekben a megbízóim jól érzik magukat.

Terveimnél elsődleges szempont a funkcionalitás és csak ez után jöhet a design, illetve színvilág kialakítása. Ez egy közös munka az ügyfeleimmel, hiszen az ő szempontjaik, életvitelük, ízlésük alapján adok tanácsokat, készítek terveket. Számítógéppel készítem a rajzaimat, látványterveimet, melyeket folyamatosan küldöm a munka alatt. Megbízóimnak ezzel látványosan tudom prezentálni az elképzeléseimet. Én csak ajánlok, alternatívákat mutatok, de a végleges döntés mindig az önöké. Munkáim mellett az Otthon újságnál és a Nők Lapja Cafe oldalon szakértőként tevékenykedek.

Itt csak néhány fotó bemutatására van lehetőség. Elkészült munkáimról, eredményeimről bővebben a www.berendezem.hu oldalon találhatnak. Kérem, látogassanak el az oldalamra. Várom jelentkezésüket a fenti elérhetőségeimen, hogy megbeszéljük a továbbiakat.

Deákné Mézes Mária

KÉPEK