Ferik Judit

Bemutatkozás

Ferik Judit vagyok, lakberendező, dekoratőr.

Közgazdászként diplomáztam, ill. rendelkezem marketing- és reklámmenedzseri, valamint rendezvényszervezői szakképesítéssel is. Majdnem két évtized multinacionális környezetben eltöltött idő után kreativitásra, alkotásra vágytam, így a lakberendezés felé indultam tovább. Szerelem-szakma lett, amely minden egyes nap inspirál, lelkesít.

Magánlakások, irodák, és kisebb szolgáltató egységek tervezését és látványtervezését vállalom. A mai modern, időtálló, letisztult, és természetközeli stílusok állnak hozzám leközelebb.

Folyamatosan képzem magam, keresem az innovatív, fenntartható megoldásokat. Koncepcióban gondolkozom, és a maximumra törekszem – projektjeimet is ezzel a hozzáállással viszem végig.

Filozófiám

Az egységes dizájn harmóniát, a harmónia pedig nyugalmat teremt.

Napjainkban egyre fontosabb szerepet kap az otthonunk, amely a funkcionalitást és a kényelmet hivatott hangsúlyozni – azt várjuk el tőle, hogy egyszerre élhető és szép legyen. A jó dizájn nem csak arról szól, amit a szemünkkel látunk, hanem arról is, amit az összes többi érzékszervünkkel észlelünk, egyszóval ahogyan érezzük magunkat tőle.

Küldetésem

Szakmai célom, hogy lakberendezési tanáccsal, professzionális tervezéssel és projektvezetéssel segítsem ügyfeleim vágyainak megvalósulását. Feladatom, hogy esztétikus, funkcionális, és ergonomikus tereket hozzak létre, miközben az megfelel a megrendelő egyedi igényeinek, és stílusának.

A rendezett és szépen megtervezett terek növelik a testi és lelki jólétet. Szenvedélyesen hiszek abban, hogy az intelligens tervezés eredménye egy boldogabb élethely, ahová jó érzés hazatérni, amit élvezhetünk nap, mint nap.

Ferik Judit

MUNKÁK

KÉPEK