Gálné Pozvai Teréz

Gálné Pozvai Teréz


Lakberendezői tanulmányaimat 1998-ban kezdtem Zalaegerszegen Czeglédi Kovács István tanítványaként. Majd 2010-ben sikeresen vizsgáztam a Junior Art Center lakberendező iskola mesterkurzusán, neves belsőépítészektől elsajátítva még több szakmai tudást.

Eddigi munkáim során főként családi házak, lakások lakberendezési tervezésére kértek fel, de divatüzlet, valamint különleges funkciójú étterem kialakítását is koordináltam már. Ezen kívül design kiállítások és rendezvények dekorációs terveiben is szívesen részt veszek azok különlegessége miatt.

Munkámban fontosnak tartom az ügyféllel való kölcsönös bizalom megteremtését, mivel csak akkor fog létre jönni az általa megálmodott ideális tér. Tudva levő, hogy nincs két egyforma igény és elképzelés, így minden egyes munkám újabb és újabb kihívás számomra. Vallom, hogy egy lakberendező munkája nem lehet öncélú, a lakberendezőnek a megrendelő vágyait kell megkomponálni, az éppen uralkodó trendektől függetlenül. A harmonikusan funkcionáló tökéletes arányokra épülő enteriőr létrejöttét tartom fontosnak. Az otthonunk pontosan azért van, hogy igazán „otthon” érezhessük magunkat benne. A használati tárgyaink ott legyenek elérhetőek, ahol arra nekünk éppen szükségünk lehet. Szokásaink, életvitelünk karakteresen meghatározzák életterünk kialakítását, ezért egy tökéletesen megtervezett otthon életünket is harmonikusan befolyásolhatja. Véleményem szerint minden lakásnak kialakításánál az a cél, hogy egyéni stílusú otthon jöjjön létre, az ott élők személyiségét hűen tükrözve.

Szakmai elismerésként 2003-ban megnyertem a Garzon Bútor által meghirdetett lakberendezési pályázatot, majd 2012-ben a FAB Color Hungary pályázatán II. díjas lettem. 2014-ben az LG „Érezd az LG OLED–stílust!” pályázatán különdíjas lettem „A legharmonikusabb otthon„ címmel.

Gálné Pozvai Teréz

KÉPEK