Gergely Zsófia

Gergely Zsófia


Tervező Tag

 

+36 70 611 9988
cz.gegzsofi@vipmail.hu
gergelyzsofia55@gmail.com

Eredeti szakmám tipográfus és tervezőszerkesztő volt. A MÚOSZ Bálint György Újságíró Iskolában szereztem diplomát, majd közel 20 évig gyakoroltam ezt a szép alkotói szakmát különböző területeken. Egyidejűleg mindig vonzottak a tér, formák, színek és hangulatok megteremtésének lehetőségei. Körülbelül tíz évvel ezelőtt hivatalosan is elköteleztem magam a lakberendezés iránt, és azóta is szenvedéllyel tanulok és alkotok ezen a területen.

Mottóm: „Lakik valahol vagy otthona van? A különbség óriási. Ebben segíthetek.”

Első projektjeim között szerepelt egy 2000-ben indult mediterrán stílusú ház teljes tervezése és megvalósításának managelése. Idősebb házak átépítésében és modernizálásában segédkeztem. Számos fantáziátlan panellakás újragondolásában vettem részt, és régi, elavult lakásokat segítettem átalakítani olyanná, amelyekben a tulajdonosok valóban otthon érezhetik magukat.

Az egyik legcsodálatosabb élmény az, amikor a megrendelők arcán a hitetlenség és boldogság keveréke jelentkezik, amikor belépnek új, átalakított otthonukba, és rájönnek, hogy a szürke, lehangoló lakásból egy meleg, kényelmes fészek lett, ahol igazán otthon érezhetik magukat, feltöltődhetnek és büszkélkedhetnek vele.

Gergely Zsófia

KÉPEK