Henézi Orsolya

Henézi Orsolya


Tervező Tag

 

+36 30 965 1749
heneziorsi@gmail.com

facebook.com/HO-Design

Henézi Orsi vagyok, 2016-ban végeztem lakberendezőként a Szimultán Művészeti Iskolában, és azóta foglalkozom lakberendezéssel.

Az azóta eltelt időszakban foglalkoztam kisebb lakások felújításával, részleges átalakításával, és újépítésű lakások, családi házak lakberendezésével is. Mivel a kezdetektől érdekelt az egyik legnagyobb körültekintést igénylő terület, a fürdőszoba felújítása/berendezése, 2017-ben erre a területre koncentráltam, és azóta rengeteg tapasztalatot szereztem benne. Emellett több klasszikus értelemben vett lakberendezési munkám is volt, ahol a megrendelőimnek a szín-és anyagválasztásban segítettem.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy nemcsak a fürdőszobába, de a lakás egyéb helyiségeibe is szeretem behozni a technológiai újításokat, amelyek nem feltétlenül (csak) a kivitelezés megkönnyítését, hanem a jobb, könnyebb használatot segítik elő, ezáltal növelve a felhasználók kényelmét, magasabb életszínvonalat adva számukra. Kimondottan szeretek nagyobb méretű burkolatokkal dolgozni (ha az igény és a design ezt lehetővé teszi), illetve fontos számomra a világítás alapos megtervezése, a különböző világítástechnikai lehetőségek alkalmazása. Mivel egy lakás vagy családi ház felújítása, felépítése hatalmas költséggel jár, fontos számomra az is, hogy megrendelőim a kezdetektől tisztában legyenek azzal, hogy az alapos tervezés és egy technológiailag megfelelő színvonalú ingatlan kivitelezése közös célunk.

2018 óta minden évben meglátogatom a milánói Salone del Mobile kiállítást, ahol a legújabb innovációkat, fejlesztéseket, a legmodernebb anyagokat és design-t vonultatják fel az ott kiállító, a saját területükön nemzetközi viszonylatban is piacvezetőnek számító cégek. Emellett a hazai kiállításokon is részt veszek, úgy mint a Construmán, a konyhakiállításon, és ha időm engedi, a többi szakkiállításon is, ahol a hazai kínálatot is jobban megismerem, hogy megrendelőimnek reális képet adhassak róla.

Ha bemutatkozó anyagom elnyerte tetszését, keressen nyugodtan lakberendezési kérése, igénye esetén!

Henézi Orsolya

KÉPEK