Karsai Ildikó

Karsai Ildikó


Tervező Tag

 

+36 70 420 4447
ildikokarsai@yahoo.com

Elismerések: SpaTrend Funkcionális Ötletpályázat – Közönségdíj – 2021

Régi vágyam valósult meg, amikor néhány évvel ezelőtt lakberendező lettem.

Közgazdászként végeztem, majd felvételt nyertem az ELTE egyiptológia szakára. Néhány bölcsész karon töltött év után azt kezdtem érezni, hogy hiányzik valami kreatív dolog az életemből. Ezért iratkoztam be Müller Mónika lakberendező, hobby kurzusára, ami annyira tetszett, hogy nem sokkal később a Junior Art Lakberendező Iskola padjában találtam magam.

Szeretek a természetből inspirációt meríteni, és nagyon fontosnak tartom a környezetvédelmet. Tervezéskor a természetes és újrahasznosítható anyagok használatát preferálom, és szívesen újítok fel régi tárgyakat, bútorokat.

A lakberendezést, mint hivatást azért tartom nagyon izgalmasnak, mert nincs két egyforma projekt, minden helyszín és megrendelő más, így a lehetőségek is végtelenek.

Sokféle stílus iránt nyitott vagyok, szeretem, ha egy modern otthonba olyan részleteket lehet beleszőni, amitől igazán otthonossá és különlegessé válik.

Szeretek másoknak segíteni abban, hogy sikerüljön a személyiségükhöz illő hangulatos enteriőrt megteremteni, és ezáltal örömet okozni. A legjobb visszajelzés, amikor a megrendelő a következő projektjéhez is engem választ.

Karsai Ildikó

KÉPEK