Kis Judit

Kis Judit


Lakberendezői végzettségemet 1997-ben szereztem. Azóta tervezéssel, beszerzéssel és a megvalósulásra váró ingatlan felújításának lebonyolításával foglalkozom. Munkáim között lakások komplett tervezésén, tervezői művezetésén kívül, szívesen vállalok más jellegű munkákat is, pl. fogorvosi rendelő, kávézó stb.

Több éve velem dolgozó kivitelezői hátteremnek köszönhetően a kivitelezés megszervezésében is segítségére tudok lenni ügyfeleimnek.

Referencia munkáim között megtalálható számos lakás és családi ház mellett, fodrászat, kávézó, üzlet, fogorvosi rendelő és váró.

Szakmám korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek egy laikus gondolná, nem kevés megpróbáltatással jár egy-egy lakás, vagy ház minden apró részletének megtervezése igény esetén teljes felújítása, vagy építése közben felmerült kérdésekre való megválaszolása. Sokszor az ügyfelekben felmerülő kétségek, bizonytalanságok eloszlatása több időráfordítást igényel, mint maga a tervezés, de egy elégedett ügyfél mosolya elég ahhoz, hogy tovább vigyen és erőt adjon, mert ennél változatosabb és érdekesebb munkakört, ami kielégítené kíváncsiságomat és tenni akarásomat úgy sem találnék.

Kis Judit

MUNKÁK

KÉPEK