Kósa Inez

Kósa Inez


Szenvedélyem a dolgok szebbé, harmonikusabbá tétele, legyen szó egy üres, egy berendezett enteriőrről, vagy akár egy bútorról. Pár éve bútorfestéssel kezdődött, először egy éjjeliszekrényt festettem le. Miközben átformáltam a bútort, magával ragadott az alkotás öröme, teljesen kikapcsolt és a végeredmény engem is meglepett, valami új, egyszeri és megismételhetetlen született.
Ezután még sok-sok másik bútor és jópár eltelt év követte mire rájöttem, hogy a lakberendezés az én utam.

Szeretem meglátni egy lakótérben a lehetőségeket. A stílusok közül talán az eklektika áll hozzám a legközelebb, amikor a tradicionálishoz adunk egy csipetnyi modernet, vagy éppen fordítva, ezáltal egy teljesen egyedi teret alkotunk.
Számomra a lakberendezés egy sokismeretlenes egyenletrendszer, amelynek egyetlen lehetséges megoldása létezik. A “Fókuszban az előnyök” mottóm arra utal, hogy minden látszólag nehezen formálható térből ki lehet hozni az előnyös tulajdonságait.
Megbízóimmal együttműködve arra törekszem, hogy mind funkcióban, mind stílusban megtaláljuk az egyetlen lehetséges megoldást a tökéletes otthon megteremtésére.

Szakmai elismerés:
A HOMEINFO és a LOSZ az “Év szobája 2024” pályázatán a CADLINE Kft. különdíja

Kósa Inez

KÉPEK