Melkovicsné Tóth Eszter

Melkovicsné Tóth Eszter


Tervező Tag

 

+36 70 450 5320
lakberendezes@eptex.hu

www.lakberendezes.eptex.hu

„A stílusod elárulja, hogy ki vagy, anélkül, hogy egy szót szólnál.”  Rachel Zoe

Gyermekkorom óta magával ragadott a tervezés világa. Bár először a divattervezés vonzott, hamar rájöttem, hogy a lakberendezés számomra az igazi szerelem. Családi vállalkozásunkban, építőanyag kereskedelemben kezdtem dolgozni, de 2015-ben végre belevágtam álmaim megvalósításába. 2017-ben lakberendező lettem, és azóta is folyamatosan fejlesztem magam, az általam kitűzött cél elérése érdekében. Jelenleg Mester képzésre járok a Junior Art Centerbe.

A kreatív gondolkodás, a változatosság igénye és a kimeríthetetlen tudásvágy munkálkodik bennem. A terveimben az elsődleges hangsúlyt a térszervezésre fektetem, mert a megfelelő elrendezés a munkám alappillére, az erre épülő berendezés pedig személyre szabott, megrendelőim igényeit figyelembe véve. Sokszor tapasztalom, hogy sokan nincsenek tisztában mennyi lehetőség rejlik az otthonukban / üzletükben, hogy egy-egy részlethez ragaszkodnak, mert nem ismerik a lehetőségeiket. Ezért is lettem lakberendező, hogy megmutassam az embereknek, hogy a saját elképzeléseik mellett még hány szépséges megoldás rejlik, ami ugyanazt az élményt nyújtja, mint amit megálmodtak, de mégis kicsit többet annál.

”Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen szép lesz az otthonom, ez sokkal több mint amit valaha reméltem” – Ez az a mondat amiért érdemes egy lakberendezőnek a szívét lelkét beletennie egy-egy munkába.

Melkovicsné Tóth Eszter

KÉPEK