Nagy Brigitta

Nagy Brigitta


Egyszerűen imádom a változást. Mérhetetlenül boldog vagyok, hogy szakmámból fakadóan lehetőségem van arra, hogy ezt nap, mint nap gyakoroljam. Hiszem, hogy környezetünk hatással van ránk; befolyásolja mindennapjainkat, kedvünket, személyiségünket; formálja a világképünket és a szépérzékünket. És ha ez így van, akkor miért ne legyen környezetünk esztétikus? Menjünk ennél is tovább, hiszen az esztétikum mellett ugyanilyen fontos az is, hogy a minket körülvevő tér funkcionális és jól megtervezett legyen.

Minden projektnek megvan a saját szeszélye és impulzusa. Mindegyik más, és imádom, hogy nap mint nap újabb kreatív megoldásokkal állhatok elő, annak érdekében, hogy megrendelőim otthona egyedi, személyre szabott, tehát tulajdonosok személyiségével maximálisan harmonizáló tér legyen.

Személy szerint úgy gondolom, hogy a lakberendezés akkor működik jól, ha az kollaborációban történik a megrendelő és a lakberendező között. Hiszen nincs annál fontosabb, hogy az Ön álma és vágya az én szakmai tudásommal együtt valósággá váljon.

Nagy Brigitta

KÉPEK