Nagy Tamás

Nagy Tamás


Tervező Tag

 

+421908485494
tamasnagy4102@gmail.com

facebook.com/tamasnagy4102

Mottó:
A színek teremtik, erősítik és tárják eléd alkotásodat, miközben te szárnyaikon megpihenve fedezed fel világunk rejtett csodáit.

Hivatásommal partner kívánok lenni mindazok számára, akik szeretnék otthonukat – legyen szó lakóépületi lakásról vagy családi házról – vagy szakmájukhoz köthető munkakörnyezetüket megújítani, otthonosabbá, komfortosabbá tenni. Tevékenységemmel szeretnék mindenkihez szólni; hiszem, hogy a lakberendezés mindenkié, azonban a sokak által tökéletesnek megálmodott élettér víziójának megvalósítása nem könnyű feladat. Ebben kívánok segítő fél lenni mindazok számára, akikkel a jövőben lehetőségem lesz együtt dolgozni.

Fontos számomra, hogy a megbízóm által felállított igények minden esetben visszatükröződjenek a végeredményben, ugyanakkor a megvalósult terveknek legyen egy olyan pozitív hozadéka, amely még nagyobb elégedettséggel tölti el ügyfeleimet. Szeretek nagy hangsúlyt fektetni a térszervezésre, ez jelenti számomra a szilárd alapot, melyre már nyugodt szívvel és lelkiismerettel támaszkodhatok, „építkezhetek” a tervezés során. Lényeges kérdés, hogy a tervezés során a hangsúlyos stílusirányzat és a hozzá kapcsolódó designelemek időben értelmezhetőek, tisztázottak legyenek. Hiszem, hogy a designnak nem a funkcionalitás rovására kell érvényesülnie; minden helyiségnek tükröznie kell az ott élők személyiségét, alkalmazkodnia, szolgálnia kell felhasználóikat: ilyen az, amikor a funkcionalitás és a design kezet fog egymással.

Iskolai tanulmányaimat az alapiskola elvégzése után az ógyallai Építőipari Szakközépiskolában (2004-2008) folytattam, ahol többek között magasépítészetet és vízépítészetet tanultam, záróvizsgámat pedig ez utóbbiból tettem le. Ezt követően felvételt nyertem a komáromi Selye János Egyetemre; tanulmányaimat a gazdaságtudományi szakon végeztem, 2014-ben. Két év külföldön eltöltött időszak után 2016-ban kerültem valóban a helyemre, amikor is beiratkoztam a Stílusház Kreatív Művészeti Magániskolába, ahol a legjobb tanároktól tanulhattam és elsajátíthattam a szakma rejtelmeit.

Szakmai szempontból kritikusnak tartom a középiskolai éveimet, az ott eltöltött évek során egyre inkább teret nyert bennem az a gondolat, motiváció, hogy szeretnék a lakberendezéssel foglalkozni: megszerezni a kellő tudást, elsajátítani minden ezzel kapcsolatos ismeretet és elhelyezkedni a szakmában. Rendkívül büszke vagyok arra, hogy ez az érzés az egyetemi évek alatt sem kopott meg, sőt, a munkapiacra frissen kilépve tudatosult bennem leginkább, mennyire fontos az, hogy bármilyen szakterületen is tevékenykedik az ember, örömét lelje benne minden nap.

Személyes jövőképem egy saját vállalkozás működtetése, melynek menedzseléséhez megfelelő alapot szolgáltatnak az egyetemen eltöltött évek. Ezen ismereteimet szeretném összekapcsolni a lakberendezés iránt érzett szenvedélyemmel egy olyan vállalkozás és szemléletmód kialakításához, ahol mindig valami új, személyes és értékes születhet meg.

Nagy Tamás

KÉPEK