Nagy Tímea

Nagy Tímea


Olyan minőségi, kreatív belsőépítészeti tereket hozzunk létre, ahol élmény élni, dolgozni, pihenni.

Nagy Tímea vagyok, építészmérnök és belsőépítész, a Fantidor Design alapítója.

Gyerekkorom óta látványtervekben, enteriőrökben gondolkodom. Pályaválasztáskor egyértelműnek tűnt, hogy hol kamatoztathatom ezt a képességemet: A Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnök Karán végeztem 2004-ben. Diploma után 2018-ig saját belsőépítész irodában foglalkoztam kereskedelmi üzletek tervezésével és kivitelezésével. 2018 július óta egyéni tervezői pályát választottam. Megalapítottam a Fantidor Design-t és azon dolgozom, hogy az ügyfeleimmel közösen olyan minőségi, kreatív belsőépítészeti tereket hozzak létre, ahol számukra élmény élni, dolgozni, pihenni.

A tervezést megelőzően ehhez sokrétű információt gyűjtünk megrendelőinktől. A számszerűsíthető adatok és igények beazonosítása mellett időt szánunk arra is, hogy megismerjük azoknak az embereknek a személyiségét, ízlését, akik a felhasználói lesznek az általunk megálmodott tereknek.

Képanyag és vázlatterv segítségével közelítünk a minden szempontot figyelembe vevő ideális tervezési koncepcióhoz. Ahogy kialakul az elképzelt enteriőr, részletes kiviteli tervet, dokumentációt, látványtervet készítünk. Ha pedig a megvalósításra kerül sor, kivitelezői csapatunk áll ügyfeleink rendelkezésére, illetve projektmenedzserként levezényeljük a munkafolyamatokat egészen a kulcsok átadásáig.

Portfóliónkban megtalálhatóak kereskedelmi üzletek, kávézók, éttermek, magánlakások, szállodák, irodák, családi házak.

Nagy Tímea

KÉPEK