Prózsa Cecília

Prózsa Cecília


LOSZ Év lakberendezője 2022 – Projekt – szakmai különdíjas

Tizenévesen álmodtam meg, hogy lakberendező szeretnék lenni. Mindig is vonzott a harmonikus otthon, a művészetek és a design világa, így tudatosan kezdtem el készülni erre a pályára. Érettségi után, 2010-ben rögtön beiratkoztam a Junior Art Center Lakberendező Iskolába. Párhuzamosan mellette Olasz szakot végeztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, mely során lehetőségem nyílt Erasmus programmal Milánóban tölteni fél évet, ahol nagy örömmel vettem részt az Salone del Mobile kiállításon.

2013-ban végeztem lakberendezőként, miután nem sokkal meg is kaptam az első megbízásomat.
2016-ban a „Style & Draw” pályázaton a Rigips különdíját nyertem el.
2016-ban lehetőségem nyílt a TV2 Falforgatók műsorában két lakást tervezni.
2017-ben megjelent az első publikációm a Széplak magazinban, melyben 3 minigarzont került bemutatásra, melyek egy 35 m2-es lakásból lettek kialakítva.

Munkám során fontos, hogy a megrendelő kérésén, igényein kívül élethelyzetét és személyiségét is megismerjem, mert ez nélkülözhetetlen az egyénre szabott otthon megteremtéséhez. A tervezésnél kulcsfontosságú számomra a funkcionalitás, melyet a rend és harmónia együttese egészít ki.

Megrendelőimnek 3D látványterveken keresztül mutatom be mindazt, ami otthonából kihozható. Eladás esetén értéknövelő átalakításokkal készítem fel az ingatlant, hogy abból a tulajdonos a maximum profitot realizálja.

Prózsa Cecília

KÉPEK