dr. Szabó Judit

Szabó Judit dr.


Tervező Tag

 

+36 30 419 0954
szabju72@gmail.com

Mottó:
„A kevesebb több” (Ludwig Mies van der Rohe)

 

Mindig ösztönösen vonzódtam a képzőművészet, építészet és az enteriőrtervezés iránt, azonban néhány éve vált ez az érdeklődés igazán tudatossá, ezért 2018-ban beiratkoztam a Stílusház Kreatív Művészeti Magániskolába.

Az általam mottóként választott mondattal kezdődött az első lakberendezés óra és mint egy vezérszál vezetett a tanulmányaim során. Kerestem ennek a mondatnak az igazi értelmét a térszervezési feladatok során és akkor is, amikor a különböző stílusirányzatok között próbáltam eligazodni, megtalálni az egyéniségemhez igazán közel állót. Ez az útkeresés döbbentett rá arra, hogy minden irányzatnak lehet egy letisztult, leegyszerűsödött formája, ami nem rideggé, hanem éppen ellenkezőleg – nagyvonalúvá teszi az adott teret és élni hagyja az adott stílusra jellemző jegyeket.

Bár nagyon kedvelem a modern, funkcionalista irányzatot, a monokróm színvilágot, ellenpólusként szeretek erőteljes, tiszta színeket alkalmazni. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy más stílusoktól elzárkózom, mert azt gondolom, hogy így tud igazán kibontakozni a bennem lévő kreativitást.

Gazdasági és jogi végzettséggel rendelkezem, jelenleg is ezen a területen dolgozom, de mindenképpen szeretnék a lakberendezéssel foglalkozni, ami ma számomra már nem csak egy hobbi. Úgy gondolom, hogy a másirányú tapasztalataim és az új szakmám nem állnak távol egymástól, mivel a gazdasági és marketingszemlélet, a pénzügyi jogi ismeretek ezen a területen is jelentőséggel bírnak.

Azok számára kívánok segítséget nyújtani, akik új otthont szeretnének kialakítani, új vállalkozást indítanak és ehhez keresik a megfelelő munkakörnyezetet, vagy éppen azoknak, akik egy már meglévő életteret újítanának meg. Remélem, ennek eredményeként az ott élők, az azt használók egyénisége, igényei és az általam preferált egyszerűség és funkcionalitás találkoznak majd egymással.

dr. Szabó Judit

KÉPEK