Tóbik Krisztina

Tóbik Krisztina


LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2016 – szakmai különdíjas

Tervező Tag

 

+36 30 625 4088
tobik.krisztina82@gmail.com

www.tobikkrisztina.hu

Tanulmányok:

2013-2015 Junior Art Center Lakberendező Iskola, Számítógépes látvány- és dokumentációtervezés modullal kiegészített lakberendező szakképzés
2004-2007 Eszterházy Károly Főiskola, Informatikus könyvtáros egyetemi szak
2001-2004 Eszterházy Károly Főiskola, Gazdálkodási szak/Vállalkozási szakirány

 

„Lakberendezői pályámról”

2004-ben közgazdászként végeztem az egri Eszterházy Károly Főiskolán, pályafutásomat mégsem közgazdászként kezdtem, közvetlenül a diplomaosztó után megkezdtem újabb tanulmányaimat a főiskola informatikus könyvtáros egyetemi szakán, illetve ezzel párhuzamosan elhelyezkedtem az intézmény könyvtárának társadalomtudományi részlegén szaktájékoztatóként. Munkaköri feladataim közé tartozott az intézmény elektronikus és nyomtatott felületein megjelenő hírek/aktualitások/események szerkesztői feladatának ellátása is. 2005 óta mai napig ebben a szakmában is dolgozom.

2009-ben családi ház építésébe kezdtünk, így közvetlen betekintést nyerhettem a tervezéssel, építkezéssel, lakberendezéssel járó feladatokba. A napi gyakorlati kihívások és problémák megoldása során volt módom megismerni a szakma szépségét, és vált egyértelművé számomra, hogy ezt hivatásszerűen is szeretném művelni a későbbiekben. Ennek hatására jelentkeztem 2013-ban a Junior Art Center Lakberendező Iskolába, melyet 2015-ben jeles eredménnyel végeztem el.

Munkám során arra törekszem, hogy a megrendelőm életstílusához, személyiségéhez, valamint igényeihez formált otthonos, jól használható, ergonomikus, illetve harmonikus enteriőrt alakítsak ki, figyelembe véve az adott ház, lakás adottságait, lehetőségeit. Fontos számomra az esztétikum, a minőségi anyagok alkalmazása, az ár-érték arány.

A mai világban még mindig luxusnak gondolják lakberendezéssel foglalkozó szakember segítségét kérni egy-egy építkezésnél, felújításnál, pedig nem csak drága, több száz négyzetméteres beruházásoknál szokás lakberendezőhöz fordulni. Pontosan a kis, korlátozott lehetőséggel bíró enteriőröknél lehet leginkább szükség praktikus, ugyanakkor tetszetős megoldásokra a tér lehető legjobb kihasználása érdekében.

Sokan rendelkeznek ösztönös stílusérzékkel, és pontosan el tudják képzelni, hogy milyen lesz majd készen, amit megálmodtak. Ezt tiszteletbe tartva a lakberendező együtt tud működni, azokkal az emberekkel is, akiknek nincs kedve és elképzelése sem a tervezgetéshez, valamint azokkal is, akiknek ehhez érzékük és kedvük is van.

A lakberendező nem a megrendelők helyett dönt, hanem segít az igényeiknek, elképzeléseiknek megfelelő enteriőr megvalósításában.
Ha Ön szeretné, hogy leendő otthona az elvárásainak megfelelő, élhető legyen, olyan, amelyet megálmodott megérheti ez a fajta befektetés. Egy jó lakberendező, aki folyamatosan naprakészen követi a belsőépítészeti, lakberendezési, illetve dekorációs trendeket, segíti az eligazodást a különféle lakberendezési stílus, anyag, termék kínálatában a kívánt látvány, hatás elérése érdekében.

 

Szolgáltatásaim:
Komplex lakberendezési tervezés
Egyedi bútorok tervezése
Fotórealisztikus 3 dimenziós látványterv készítés
Belsőépítészeti kialakítás
Beszerzés
Kivitelezés

Tóbik Krisztina

KÉPEK