Vágó Júlia

Vágó Júlia


Tervező Tag

 

+36 70 634 1347
vago.julia@steinbergbau.hu

facebook.com/vagojuliainteriordesign
instagram.com/vagojuliainterior

www.vagojulia.hu

Vágó Júlia vagyok, férjemmel és kisfiammal Budaörsön élek.
Közel 10 évig dolgoztam újságíróként, majd 2018-ban, saját építkezésünk során olyannyira beleszerettem a lakberendezésbe, hogy úgy éreztem, ezzel szeretnék a továbbiakban foglalkozni. Imádtam a lakberendezési újságokat és internetes oldalakat böngészni, de a legfontosabb az volt, hogy rájöttem, mennyire befolyásolja a hangulatunkat, valamint a jólétünket a saját otthonunkban töltött idő. Ezzel a szemlélettel állok minden egyes tervezéshez. Misszióm, hogy olyan álomotthonokat hozzak létre, amelyek funkcionálisan és ergonómiailag is rendben vannak, amelyek megfelelnek a megbízóim elvárásainak, vágyainak, ahol el tudják képzelni az életüket.

Férjem 2018-ban alapította meg saját építőipari vállalkozását, a Steinberg Bau Kft.-t, én pedig a munkám és kisfiunk nevelése mellett elkezdtem lakberendezést és látványtervezést tanulni, hogy családi vállalkozásunk révén komplex módon szolgáljuk ki a megrendelői igényeket, a szaküzletekkel és szakemberekkel való kapcsolatainkat folyamatosan építjük.

Úgy gondolom, nyitott, vidám természetemből fakadóan gyorsan egy hullámhosszra tudok kerülni az ügyfelekkel. Munkám során elengedhetetlen a velük való folyamatos kommunikáció, a személyiségük, az igényeik és elképzeléseik megismerése, de a kölcsönös szimpátia és bizalom is elengedhetetlen része a közös, gördülékeny együttműködésnek. Alapvetően rugalmasan állok minden megkereséshez, a problémák helyett pedig a megoldásra törekszem.

Mottóm:
alapos tervezés = minőségi élet. Ebben segítek Neked, amennyiben megtisztelsz bizalmaddal.

Vágó Júlia

KÉPEK