Varga Anikó

Varga Anikó


LOSZ Év Pályakezdő Lakberendezője 2016 – szakmai különdíjas

Boldoggá tesz, ha valami olyant csinálhatok, amit élvezek és még boldogabbá, ha ez az ügyfelemnek is tetszik. Hiszem, hogy az ember, csak abban lehet igazán sikeres, amibe szívét lelkét bele tudja tenni. Számomra a lakberendezés ilyen.

Szeretem a kihívást, amit egy új megrendelő, egy új lakás tud nyújtani, a tervezés folyamatát, majd látni, ahogy a tervek megvalósulnak. Munkám során törekszem a megrendelő igényei szerint a lehető legjobb megoldásokat nyújtani, ezért rendszeresen kiállításokra, szakmai továbbképzésekre járok és figyelemmel kísérem az újdonságokat.

Szeretem a letisztult formákat, a modern térszervezést és az egyedi megoldásokat.
Fontosnak tartom, hogy a lakás berendezése tükrözze a benne lakók személyiségét, stílusát, ezért szívesen kombinálom meglévő bútoraikat, tárgyaikat újakkal. Hiszem, hogy a féltve őrzött régi tárgyak lélekkel töltik meg a modern otthonokat is.

Célom, hogy mindazoknak, akik hozzám fordulnak egyedit, időtállót és szerethetőt alkossak.

 

Szakmai múlt:

  • 2015 – ben kiváló eredménnyel végeztem a Junior Art Center lakberendező iskolában, ahol az Év hallgatója díjjal jutalmaztak.
  • 2015 – ben az Art in Home művészeti pályázaton III. helyezést értem el.
  • 2015 – ben az Stílusrandevú pályázaton I. helyezést értem el.
  • 2016 – ban elnyertem a Style & Draw pályázaton a legszebb konyha – Forest Hungary Kft. és a legkreatívabb festékhasználat – Trilak Festékgyártó Kft. különdíját.
  • 2016 – ban az Év pályakezdő lakberendezője 2015 pályázaton elnyertem az AGC Glass Hungary Kft; Europa Design Hungary Zrt; Miele Kft. és Internorm Ablak Kft. különdíját.
  • 2016 – ban a Design+ kiállítás keretében rendezett ”Kreatív kirakat” enteriőr versenyen I. helyezést értünk el a Junior Art Center csapataként.
  • 2017 – ben az Év pályakezdő lakberendezője 2016 pályázaton a Szakmai Zsűri dicséretben, a LOSZ, Villeroy & Boch és Trilak Kft. különdíjban részesített.

Varga Anikó

MUNKÁK

KÉPEK