Zsedely-Pukancsik Zsuzsanna

Zsedely-Pukancsik Zsuzsanna


Személyes bemutatkozó

Zsédely-P. Zsuzsanna vagyok.
Mindig is a kreatív szakmák érdekeltek igazán, ennek hatására élesen pályát váltva hagytam magam mögött a hosszú évekig tartó pénzügyi;- és vállalkozási-tanácsadó tevékenységeimet.
Tanulmányaim, önszorgalmam és azóta szerzett képesítéseim és tapasztalataim során egyre mélyebbre ástam magam a tervezések világába és rá kellett jöjjek, hogy ez az az út, ami igazán nekem lett megírva. Úgy érzem, minden kreatív szakmát, ahol tervezni és alkotni lehet, nekem találtak ki…

Szakmai bemutatkozó

Lakberendezőként a fő feladatom, hogy a térlátásom, tanulmányaim és tapasztalataim során elsajátított tudásomnak megfelelően az adott ingatlan kedvezőtlen adottságú tereit, vagy egyszerűen csak a megszokott, unalmas helyiségeket a legoptimálisabb módon alakítsam ki, illetve változtassam át. Ez a folyamat nagyon összetett és korántsem egyszerű feladat. A köztudattal ellentétben nem csupán a bútorok tologatásáról szól ez a szakma.
A tervezéskor szem előtt tartom az ügyfelem kérését, szokásait és igényeit, az ingatlan adottságait, a térben meghatározott, betervezett funkciók ellátását. Ezen kívül a helyek kihasználhatóságát, a kivitelezés lehetőségeit és nem utolsó sorban az esztétikai és ergonómiai szabályok által megkövetelt trend és stílus ízléses, harmonikus alkalmazását.
Célom az otthonos, hangulatos és egyben praktikus tér kialakítása és természetesen az ügyfél elégedettsége.
Abban a esetben is rendelkezésére állok, ha csak iránymutatásra van szükség, vagy ha egy teljes átalakítás, netán egy unalmas lakótér felfrissítése a cél, hiszen a lakberendezés során nem az én ízlésem fog érvényesülni, hanem
“AZ ÜGYFELEIM MEGÁLMODOTT ÖTLETEIT SEGÍTEK MEGVALÓSÍTANI.”

Zsedely-Pukancsik Zsuzsanna

KÉPEK