Lakberendezők Országos Szövetsége

Kővári Judit

Elnökség céges tagja


Lakberendezők Országos Szövetsége

A Junior Art Center Lakberendező Iskola intézményvezetője

A LOSZ életében gyakorlatilag a megalapítása óta részt veszek, 2006 óta tagja vagyok az elnökségnek, mint a Junior Art Center Lakberendező Iskola intézményvezetője.

Iskolánk és jómagam is szívügyemnek tekintem a Szövetség minél hatékonyabb működését, hogy rohanó világunkban egy olyan személyes és szakmai kapcsolatokon alapuló, meghatározó szervezetté váljon, melynek minden tervező és szakmailag kompetens cég tagja szeretne lenni.

Az elnökségen belül elsősorban társadalmi, szakmai, oktatási rendezvények szervezésében, kivitelezésében, lebonyolításában tevékenykedem. A Szövetség oktatáspolitikával kapcsolatos érdekképviseletét, feladatait Láng Bea kolléganőmmel közösen látjuk el. Az utóbbi években Ács Erzsébettel közösen vezetjük azokat a kiállítási projekteket, melyek a LOSZ és a szakma életében is meghatározóak. (pl. Construma, Salon Budapest) A Kopaszi gáton megrendezésre kerülő, immár 5 éves múltra visszatekintő őszi szakmai konferenciánk szervezése és koordinálása is a választott feladataim közé tartozik. A hosszú évek alatt kialakított széleskörű network hálózat alapján sok tagcégünkkel és tervező tagunkkal személyes szakmai kapcsolatot ápolok.

Kővári Judit