Sokan állítják, hogy egy ajándék éppen annyit ér, amennyi szeretettel kiválasztották. De azért, valljuk be, az sem hátrány ha az, amit adunk hasznos, ha szívből lehet neki örülni vagy éppen nagy kedvezménnyel vásárolható meg.

 

Az Impala Bútorkereskedő Kft. csokorba gyűjtötte a fenyőfa alá is betehető ajándékötleteit, amelyek az otthonok, vállalkozások, üzletek, vendéglátóegységek új, kedvenc bútorává is válhatnak.

 

Karácsonyi ajándék 1. - Lakberendezők országos szövetségeEgy hozzáértő szem mindenben megláthatja a lehetőséget, az Impala feladata segíteni a lehetőség felismerését. Karácsonykor is. Az első praktikus és sokoldalú ajándékötlet, az MF-5031 fekete-fehér, füst színű üvegasztal, ami elegáns külsejének köszönhetően ideális a modern stílus kedvelői számára nappalik, dolgozószobák vagy irodai tárgyalók berendezéseként. A reggeli kávék elfogyasztásához, a karácsonyi vacsorához, de egy családi ebédhez is tökéletes választás ez az asztal. Füst színű üveglapja különleges hangulatot kölcsönöz egy enteriőrnek. A rendhagyó módon kialakított lábazat fekete-fehér asszimetriája az asztal 90 x 150 centiméteres mérete ellenére is jól érvényesül szinte minden lakásban. S, ha a mérete még mindig gondot okozna a fa alatt, akkor a kisebb fenyőfát érdemes inkább rátenni. Jól fog rajta mutatni.

 

Karácsonyi ajándék 2. - Lakberendezők országos szövetségeSzakavatott szem számára szintén jó választás az MF-4299 relax fotel, mert intenzív, piros árnyalatával tökéletesen illik a karácsonyi hangulathoz. Ez az ülőalkalmatosság igazán kényelmes, valódi relaxálásra és pihenésre alkalmas darab. Hajlított karfával és rétegelt favázzal van ellátva, amelyben kellemes hátradőlni egy kimerítő hétköznap után. Enyhe rugózása, nem csak szerkezetének ad biztonságot, hanem a pihenést is segíti. Élénk, vidám színének és formájának köszönhetően, bármely nappalit vagy irodát hangulatossá varázsol. Természetesen tökéletes karácsonyi ajándék az ünnepek közeledtével. Ötletes és praktikus családtagoknak és barátoknak is, akik szeretik a kényelmet ráadásul, a szövet tisztítása is egyszerű, vegyileg tisztítható és még vasalható is. Szerkezete könnyű, nem igényel erőfeszítést megmozdítani, áthelyezni.

 

Karácsonyi ajándék 3. - Lakberendezők országos szövetségeA következő székünk, amire az értő szemek felfigyelhetnek a Cs 317 812 B/21-es, Dolly névre keresztelt szék. Ez egy igazi különlegesség. A tarka mintázatú, lányregényeket, vadnyugati romantikát idéző szék bármely stílushoz illik. Tökéletesen passzol étkezőasztalhoz sőt, akár vendéglátóegységbe is, de irodai bútornak is kreatív és remek választás. Egyedi kivitelezésű háttámlájának és puha ülésének köszönhetően kényelmes. Fekete-fehér színe és mintája miatt általában a fiatal és az idősebb korosztály tetszését is egyaránt elnyeri. 82 cm magassága 45 cm ülésszélessége mellett, súlya pusztán 4,2 kg.

 

Karácsonyi ajándék 4. - Lakberendezők országos szövetségeAz MF-3663 fotelt azoknak javasoljuk, akik fiatal hölgyek, lányok számára keresnek meglepetést. Krómszínű lábazattal, lila színben és fekete textilbőr béléssel ez az Impala Bútorkereskedő Kft. egyik sikerterméke, melyet most kedvezőbb áron lehet beszerezni. A lányos szobák elengedhetetlen darabja. Enyhe retro stílussal megfűszerezve, akár bár- vagy koktélfotelként is megállja a helyét. Az ABS műanyag palást egy speciális műanyag, aminek előnye, hogy felülete hő- és ütésálló, kemény és fényes, időtállósága pedig garantált. A bútor alkalmas az extravagáns, modern stílust kedvelők számára otthoni használatra, ráadásul kényelmes, kis helyen is elfér. Puszta jelenlétével képes rendhagyóvá tenni egy helyiséget. Lila színének köszönhetően felkapott és trendi, így vendéglátóipari vállalkozók, tulajdonosok számára is ideális választás, ha bárjukat, kávézójukat fiatalosan és egyedien szeretnék berendezni, hogy a vendégek ne csak az ízekkel és a kiszolgálással legyenek megelégedve, hanem a hangulattal is.

 

Karácsonyi ajándék 5. - Lakberendezők országos szövetségeNem kerülheti el senki figyelmét, a jelenleg igen kedvező áron beszerezhető, sajátos, antikolt hatást keltő szék sem. Az MF-5304 fémvázas, kárpitozott szék, króm talapzattal, antik, barna textil kárpitozással és garantáltan kényelmes üléskialakítással hívja fel magára a figyelmet. Ülése és háttámlája is vastagon párnázott, kellemes hátradőlni benne. Antik stílusával tökéletes a klasszikus irányzat kedvelőinek. Retro feelingje elrepít minket a nyolcvanas évekbe. Ideális nappalikba vagy irodákba, de akár olyan szórakozóhelyekre is, ahol a vendégek nosztalgiázni térnek be.

 

Válasszon szeretettel, vegye kedvezményesen!