Egyedi tervezésű mintáink ezentúl nem csak tapétaként, hanem lakástextíliaként is elérhetők.

 

Termékeink kizárólag magyar művészek alkotásai. Igyekszünk követni a trendeket, megfűszerezve az alkotók egyéniségével. Az idei évben még mindig nagy szerepe van a növényeknek, leveleknek, a természet ihlette mintáknak. A trópusi stílus mellett a letisztult skandináv stílus mindig hódít.

 

 

 

 

 

 

Fotó posztereinken is a természetnek nagy szerepe van. Fák, kaktuszok, és a tenger fontos résztvevői képeinknek. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk az épület fényképeknek, illetve utcaképeknek. Fontos tudni, hogy posztereinket és tapétáinkat is igény szerint alakítjuk. Mintáink színezése színminta vagy színkód alapján lehetséges, a méretek megadásával az adott falra gyártjuk le a rendelt terméket.

 

 

 

 

Egyik 2019-es újdonságunk a terrazzo minta a falon, és lakástextílián is.

 

 

 

 

 

Gyerek kollekcióink textiljeivel lehetőség adódik gyerekszobák harmonikus dekorálására. A tapéta mellett párnákat, takarókat, illetve egyéb kiegészítőket készíthetünk ugyanabból a művészi mintából. Manapság népszerű baldachinok, sátrak vagy girland-ok varrása is megoldható textil alapanyagainkból. Csak fantáziánk szabhat határt az álomszoba elkészítésének.

 

 

 

 

 

Textil alapanyagainkról további információkat weboldalunkon talál: www.falramagyar.hu