Mindannyian oxigén- és vízhiányos állapotban vagyunk! A szervezet egészséges működéséhez háromszor annyi oxigénre lenne szükség, mint amennyihez jelenleg hozzájutunk – derítették ki a kutatások. „A ráknak csak egy fő oka van. Ez pedig a testi sejtek normál légzésének anaerob (oxigénhiányos) légzéssé válása” – írta dr. Otto Warburg 1931-ben, akit rákkutatásáért kétszeresen tüntettek ki Nobel-díjjal.

 

Miért káros az oxigénhiány?

Életfunkcióinkat teljes mértékben az oxigén határozza meg. Tudományos vizsgálatok szerint a Föld oxigénkészlete ma egyharmadával kevesebb, mint az ősi időkben. Otto Warburg német biokémikus létfontosságú méregtelenítőnek nevezte az oxigénmolekulát, és rámutatott, hogy amikor nem jut belőle elegendő a sejtbe, akkor az egy másik energiaforrás felé fordul, vagyis átáll az anaerob anyagcserére. Ez viszont felborítja a sejt normális anyagcsere-folyamatát. Kutatásai bizonyították, hogy a rákos sejtek oxigénben gazdag közegben egyáltalán nem képesek a burjánzásra.

 

A legtöbb élősködő a szervezetben felgyülemlett méreganyagokon él és szaporodik, oxigéndús környezetben azonban elpusztul. A washingtoni egyetem felmérése szerint az oxigénnel dúsított ásványvíz lúgosítja az elsavasodott szervezetet, megakadályozza a vérlemezkék összetapadását és megszilárdulását, így segít például a szívinfarktus megelőzésében. Kiderült, hogy a szövetek túlsavasodása a betegségek egyik fő oka, ezért a következetes savtalanítás a legjobb ellenszere az agyvérzésnek is. A jelenkor három legsúlyosabb halálokát, a szívinfarktust, az agyvérzést és a rákot a leghatékonyabban a szervezet savtalanításával lehet megelőzni.

 

Persze az a jó, ha minél több oxigén jut a szervezetbe, lehetőleg az egész test „közreműködésével”.

 

 

Oxigénterápia a pezsgőfürdővel

 

 

Megoldás: az oxihidromasszázs

SpsTrend magazinA szervezet oxigénnel való feltöltésére a hidromasszázs segítségével először Magyarországon nyílt lehetőség, mégpedig ugyancsak magyar szabadalom alapján!
Új magyar találmány az oxihidromasszázs, amely egyesíti a víz és az oxigén jótékony hatásait. Egy hidromasszázskádban – magyar eljárás alapján – orvosi oxigént nyeletnek el a vízben, de a technológia révén a vízfelület fölötti levegő is lényegesen több oxigént tartalmaz, ezáltal még több oxigén kerül a vérbe. Sőt, az oxigénes víz fogyasztásakor már a szájüregben megkezdődik az oxigén felszívódása, ami folytatódik a teljes tápcsatornában. A hatás azonban legerőteljesebben az agyban mutatkozik: javul a memória, aktívabbá válik a gondolkodás.

 

A nagyobb mennyiségű oxigénnek számos jótékony élettani hatása van, egyebek mellett méregtelenít, így idézve elő a „zsírfogyást”, csökkenti az étvágyat, hatékonyan emeli a vér oxigénszintjét, javítja a vérkeringést, támogatja a szív pumpafunkcióját és – ami manapság különösen fontos – enyhíti a stressz tüneteit. Gyorsítja a sebek, bőrtünetek gyógyulását, ráadásul szépít is, mert az oxigén csökkenti a ráncosodást és a cellulitist, lassul a bőr öregedése. A vázizomrendszer vérkeringésének javításával az oxigén hozzájárul az izom- és ízületi fájdalmak oldásához, ezért az oxihidromasszázs jól alkalmazható rehabilitációs kezelések során is.

 

A jakuzzi vizéből a légkörbe kerülő magas koncentrációjú oxigén mérsékli az allergiás tüneteket, ellensúlyozza a dohányzás és a szmog káros hatásait, a beszéd- és énekhangra kifejezetten jótékony a hatása.
Kérje a SPATREND szakembereinek tanácsát a rendszer beépítéséhez!

 

[tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/gallery/oxigenterapia-a-masszazsmedenceben/kulteri-pezsgofurdo.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/gallery/oxigenterapia-a-masszazsmedenceben/kavicsos-medence.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/gallery/oxigenterapia-a-masszazsmedenceben/furdozok.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/gallery/oxigenterapia-a-masszazsmedenceben/ejjeli-furdozes.jpg[/imagetab][imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/gallery/oxigenterapia-a-masszazsmedenceben/oxigenterapia-a-medenceben.jpg[/imagetab][imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/gallery/oxigenterapia-a-masszazsmedenceben/pezsgofurdo.jpg[/imagetab][imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/gallery/oxigenterapia-a-masszazsmedenceben/zart-medence.jpg[/imagetab][/imagetab][imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/gallery/oxigenterapia-a-masszazsmedenceben/oxigenterapia-es-pezsgofurdo.jpg[/imagetab][/tabs]