Egyszer volt, hol nem volt, volt egy kerek ágy, szögletes ágy, magas ágy… kockás ágy, fekete ágy, kék-fehér ágy… királyi ágy, luxus ágy, fejedelmi ágy…

Mesék a Hästens-ről - avagy álmaink luxus ágya  - Gombóc Artúrehetünk rajta kerek csokoládét, szögletes csokoládét, töltött csokoládét, lyukas csokoládét – ahogy Gombóc Artúr a világon mindennél jobban szerette – de még inkább aludni pompázatos rajta!

Svédországban gyártják több, mint 150 esztendő mesterségbeli tudása, hagyománya és szakértelme szerint. A legjobb minőségű természetes anyagokból készítik, egyedi igény szerinti komfortfokozattal, lágy, közepes, kemény fekvőfelülettel.
Egy Hästens ágyhoz nem használnak szintetikus anyagokat, minden bio: lélegző pamut, len, gyapjú (mely a hidegben melegít, melegben hűsít) és lószőr (ami elvezeti a nedvességet).

Tehát mi is a titok? A titok a hypoallergén lószőr. A lószőr, amit már a lovagok is viseltek páncéljuk alatt – a lószőrből készült ing biztosította a páncél alatti szellőzést.
Újrahasznosítható, biológiailag lebomló anyagok, tehát köze van az egészségünkhöz, így még inkább mi is részei leszünk a természetes környezetnek.

 

Mesék a Hästens-ről - avagy álmaink luxus ágya Egy kis luxus, vagy egy kissé szerényebb megoldás? Választhatunk a kontinentális, keretes és állítható Hästens ágyak közül. A modellek kényelmi fokozatai és árfekvései közötti különbséget az anyagok egymásra helyezett rétegei, valamint a tökéletes alátámasztást biztosító rugórendszerek egyedi kombinációi adják.

 

Próbáljuk ki akár egy kellemes szállodában vagy kastélyszállóban egy éjszakán át a Hästens ágyat.
Érezzük és élvezzük a kivételesen frissítő, nyugodt éjszakai pihenést. És aki már egyszer kipróbálta bárhol a világon, megismeri, és keresni fogja, hiszen a jó minőségű alvás egy jobb minőségű életet eredményez.
Ő lehet hálószobánk egyik legjobb titka, évtizedekre szóló, kivételes, érték- és időtálló befektetésünk.

 

Mesék a Hästens-ről - avagy álmaink luxus ágya Puha kacsa- vagy libatollal töltött párnái közt édes álmaink lesznek. Gondoskodni kell arról, hogy évente egyszer a nyári napsütésben szellőztetéssel frissítsük fel a matracokat, ágyneműket – ahogy a Grimm mesében Holle anyó is kérte a nála szolgáló lányt. Rázzuk fel a párnákat is, hadd szálljon a pihe – hátha hó hullik fönt a világban. Semmi nincs, ami ennél jobbat tenne ágyneműinek!

 

Elhelyezhetjük klasszikus és modern enteriőrökben egyaránt. Családi házban, loft lakásban, hotel-hálóban elegáns királyi körülmények között. Személyre- és ágyra szabott berendezési megoldásokkal és lakberendező közreműködésével könnyedén kialakítható a diszkrét luxus.

 

A Svéd királyi család is a Hästens cég Top kategóriás Vividus ágyán hajtja álomra a fejét.
VIVIDUS – amit nem készíthet el akárki. A nem mindennapi fekhely kiemelkedően magas színvonalát hagyományos kézműves technikák biztosítják. A prémium ágy luxus testvérei az angol VI Spring és a francia Treca de Paris.

 

És ha már a nemeseknél tartunk… Borsószem hercegkisasszony is biztos lehet benne, hogy a legapróbb borsószemet sem érzi meg a Hästens ágy puha rétegei között.

 

Mesék a Hästens-ről - avagy álmaink luxus ágya  - Borsószem királykisasszony

 

Aki nem hiszi, járjon utána, vagy kérje ki lakberendezője véleményét.

Szép álmokat
Sweet dreams
Süße Träume
Sogni d’oro
Сладкие мечты
أحلام سعيدة
甜蜜的夢
Όνειρα γλυκά
Słodkich snów

 

Mesék a Hästens-ről - avagy álmaink luxus ágya - színválaszték 7
« A 9 »