Karácsonyi fotók, az amerikai www.bgh.com oldalról.

 

Az Egyesült Államokban a lakosság zöme vidéken él. Nem meglepő, ha az amerikai lakberendezési magazinok is főleg ezt a réteget célozzák. A nagy vízen túl gyakoriak a családi házak. Azok pedig elképzelhetetlenek kandalló nélkül.
Nem csoda, ha a télapó is a kéményen mászik be (miután landolt a havas háztetőn, rénszarvas húzta szánjával), és a kandalló mellé teszi ajándékait (majd megeszi az odakészített sütit és iszik a friss tejből – naná, hogy olyan kövér szegényke).

 

Kandalló karácsonyi díszben

 

De lakberendezőként mégse a télapóval foglakozzunk, hanem a design-nal. Ezért az alábbiakban közreadok egy pár olyan fotót, melyek a kandalló és környékének karácsonyi feldíszítésére adnak ötleteket.

 

Bár idehaza a kandalló messze nem olyan elterjedt dolog, mint az amerikai kontinensen, ám azon szerencsések, akinek otthonában kandalló tűz loboghat karácsonykor, talán találnak köztük hasznosítható lakberendezési ötleteket.

 

Akik pedig nem ilyen szerencsések, talán elgyönyörködnek a látványban, a magával ragadó karárcsonyi hangulaton – és ki tudja, talán hamarosan kandallót tetetnek otthonukba…

 

Forrás:

bhg.com

 

« A 12 »