A Sequoia Nemzeti Parkban található Three Rivers a természet szerelmeseinek, túrázóknak, kalandoroknak, kajakosoknak egyaránt tökéletes pihenést biztosít.

 

 

Ez a ház a Sequoia Nemzeti Parkban található. Tervezője Frank Robert, aki Frank Lloyd Wright tanítványa volt, és különlegeset alkotott. A ház nem csak a víz felett van, de egyenesen keresztülfolyik rajta. A folyó a Kaweah Falls, ami a kaliforniai Sequoia Nemzeti Parkban, a csodálatos Three Rivers településen folyik keresztül. Cirka 3 órányira Los Angeles-től délre, és 4 órányira San Francisco-tól északra, azaz szinte középen.

 

Modern rusztikus ház egy folyó felet

 

 

Three Rivers a természet szerelmeseinek, túrázóknak, kalandoroknak, kajakosoknak egyaránt tökéletes pihenést biztosít.

 

Modern rusztikus ház egy folyó felet

 

 

A bemutatott 3000 négyzetméteres modern otthon négy privát életteret tartalmaz. Fő jellemzője, hogy egy folyó fut át az étkező alatt. A szabályozott meder felett átívelő hídon egy privát szigetre vezet az út. Ráadásnak – Kaliforniáról lévén szó – ott vannak a homokos strandok és az egész évben aktív vízesés! A házban 4 hálószoba, 4 fürdő, 2 konyha, található, valamint több magán terasz és tornácok, melyekről a folyóra nézve garantált a nyugalom. A borospincének üvegpadlója van, hogy az ember egy kaliforniai Chardonnay-t szopogatva nézhesse a pisztrángokat a lába alatt. Természetesen garázs is van, méghozzá 2 különálló. Ráadásul ezt az egyedi épületet nemrég, egészében renoválták. Minden eredeti és egyedi. Így hát, ez a ház ideális menedéket nyújt azok számára, akik már nem bírják elviselni a nagyvárosok zaját és pihenésre vágynak.

 

Modern rusztikus ház egy folyó felet

 

 

A bejárat fölött van a privát lakosztály, egy saját terasszal (deck) ami körbefutva csodás kilátást ígér. A lakosztályban található egy beépített falnyi gardrób, egy lazításra szolgáló lounge rész, egy méretes fürdőszoba, melynek jacuzzijából és szaunájából is kilátás nyílik a folyóra. A második hálószoba is mindennel felszerelt, fürdőszobástól, gardróbostól.

 

Modern rusztikus ház egy folyó felet

 

 

Az alsó szinten van a külön bejáratú vendégszoba, vagyis inkább vendég lakosztály. Hiszen a hálószoba mellett itt is van egy kis konyha, egy teljes méretű fürdőszoba, és egy elfüggönyözhető lanai (terasz), ami – természetesen – a folyóra néz. Ezen felül van még egy elszeparált hálószoba, fürdőszoba lakóegység, ami jól jön újabb vendégek, vagy a háziakat kisegítő személyzet elszállásolására.

 

Modern rusztikus ház egy folyó felet

 

 

A mamutfenyőkkel a kertben, ez az ingatlan mérföldnyi túraösvényhez és egyéb szabadtéri sporthoz ad kiváló hátteret. Aki szereti a természetet, az bátran kirándulhat, túrakerékpározhat, hegyet mászhat, terepsízhet, lovagolhat, és mindezt évezredes matuzsálem mamutfenyőfák alatt. A ház mellett futó Kaweah folyó kiváló lehetőséget ad vadvízi evezésre, kajakozásra, horgászatra, vagy úszásra. Maga a Kaweah tó 5 mérföldnyire van csak, ahol csónakázni, vagy motorcsónakázni, sőt vízisíelni is tudnak az aktív kikapcsolódásra vágyók.

 

Modern rusztikus ház egy folyó felet

 

 

Az ingatlan elnyerte a DWELL magazin díját, és éppen új gazdát keres: 1,950,000 amerikai dollárért.

 

Modern rusztikus ház egy folyó felet

 

Modern rusztikus ház egy folyó felet

 

Forrás:

teamdiana.com

 

« A 18 »