Ha valaki macskát tart otthonában az tudja hogy nem könnyű úgy macskabarát környezetet kialakítani a lakásban, hogy a lakberendezés tökéletesen harmonikus maradjon és az állat is megkapja azt a környezetet amiben jobban elviseli a lakásban töltött hosszú időt.

 

Macskabarát lakberendezési megoldásokKülönösen igaz lehet ez a macskák esetében akik különösen szeretik a speciálisan nekik kialakított helyeket ahol mozoghatnak vagy éppen lustálkodhatnak. A nappali és étkező olyan helye lehet a lakásnak, ami kis kedvencünket mozgásra inspirálja. A szekrény tetejére felvezető létra vagy más felmászási lehetőség pedig kellemes (és eldugott) pihenőhelyként szolgálhat az egész napos szunyókáláshoz.

 

Az itt bemutatott képeken olyan ötletes megoldásokat láthatunk, melyek vonzóak a macskáknak, ugyanakkor talán lakberendezési stílusunk sem szenved csorbát.

 

Bár sajnos nem mindegyik bútor kapható, ám egy ügyes asztalos a Lakberendezőnk instrukciói alapján le tudja gyártani kis házi kedvenceinknek.

 

Én csak tudom, nekem is van cicám – bár inkább őkelmét kellene megkérdezni. Biztos elégedettem dorombolna e képek láttán…

 

Forrás:

dornob.com

 

« A 5 »