Széktrendek a Székkirállyal – Konyhakiállítás 2017

 

Székkirály nélkül 2017-ben sincs Konyhakiállítás! Miért érdemes felkeresni az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály standját?

 

Bemutatjuk a modern stílust képviselő Alessia termékcsaládot, melynek tagjai rugalmas, tartós és minőségi anyagokból készülnek. Az elegáns vonalvezetés mellett, kényelmes, párnázott üléseikkel hívják fel magukra a figyelmet. De nem utolsó sorban nagyon jó ár-érték arányú termékek. A szék kárpitozása textilbőr, ami kényelemben és tartósságban hasonló minőségű, mint a valódi bőr.

 

Alessia

 

Az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály biztosítja vásárlói számára a szabad szárnyalás lehetőségét, a saját stílus kialakítása terén is. A legújabb, 2017-es széktrend keretében először debütál a Tokyo étkezőasztal és a hozzá illő Tokyo szék, ami cserélhető huzattal és levehető széklábbal rendelkezik. A székek kiváló minőségűek, a kényelemről egy közepes szilárdságú hideghab és a hát vonalát követő székforma gondoskodik. A fából készült Tokyo étkezőasztal nagyobbítható, így az asztal mérete akár 100 x 200 cm-re is bővíthető. A mid century stílus kedvelői számára külön jó hír a termék kedvező ára is. A Tokyo szék rendelése során a fa 12-féle árnyalata, illetve többféle kárpit (bőr, szövet, textilbőr), kárpitszín és -minta választható. A piros, a lila, a rózsaszín vagy számtalan más szín mellett megtalálható a csíkos, a virágos, a mintás szövésű, de akár natúr vagy egyszínű kárpit is.

 

Tokyo

 

Az elmúlt években több új taggal bővült koktélfotel-kínálatunk is, így ma már 17 különböző formájú és színű termék közül választhatnak az érdeklődők.

 

Az Impala Bútorkereskedő Kft. a kiállítás ideje alatt 10 % kedvezményre szóló kupont ad a standját felkereső látogatóknak, amelyet XIII. kerületi Reitter Ferenc utcai áruházában válthatnak be az érdeklődők 2017. március 31-ig. A kupon a készleten lévő, nem akciós termékekre vonatkozik és nem vonható össze más kedvezménnyel.

 

Látogassa meg Ön is az Impala Bútorkereskedő Kft. – A Székkirály 24/A standját 2017. március 3-5. között a Konyhakiállításon a Papp László Budapest Sportarénában vagy tájékozódjon a honlapon és a Facebook oldalon!