5 acre földterületen található ez az elszeparált mediterrán-stílusú házikó (vagy inkább kastély), ami Sharon Stone otthona – alig 2 mérföldnyire a nyüzsgő a Hollywood-i Sunset Boulevard-tól.

 

Sztárok otthona - Sharon Stone

 

 

Sharon Stone-t a legtöbben a sokat vitatott, de felettébb népszerű thrillerből, az „Elemi ösztön”-ből (Basic Instinct, 1992) ismerik, bár korábban már játszott Swarzenegger oldalán a Total Recall (Emlékmás) című sci-fiben, később pedig az „Elemi ösztön – 2.”-ben, a „Casino”-ban, és számos más filmben is. Ám az igazi hírnevet (és a milliós gázsikat) a Basic Instinct-nek köszönheti…

 

Sztárok otthona - Sharon Stone

 

Nos, a színésznő piacra dobta házát, és – eleddig sikertelenül – árulja 2006 óta. Az igatlan induló ára: 12,5 millió dollár volt (ami nem lenne rossz ár, tekintve, hogy alig 11 millióért vette). Igaz, az elmúlt 5 évben többször csökkentette az irányárat, ám – úgy tűnik – még mindig magas, ezért a legfrissebb ajánlat: 8,995,000 USD.

 

Sztárok otthona - Sharon Stone

 

 

Pedig nem kis házról van szó: a kerítéssel körülvett birtokon akár 14 autó is elfér (ami partik esetén jól jöhet), nyaralóba illő uszodája is van, és méretes parkosított telekrész jár hozzá. Az ingatlan része az 5-hálószobás főépület, egy különálló vendégház, benne egy mozinak is beillő média-terem, edzőteremmel, és 2 újabb hálószobával.

 

Sztárok otthona - Sharon Stone

 

 

A főépületben óriási belmagasság, és mindenhol luxus módon kivitelezett életterek. A könyvtár szobát bármelyik hazai könyvtárunk megirigyelhetné: minőségi famunka mindenütt, és természetesen egy csodás kandalló. A nappalihoz óriási terasz jár, az étkező – ahogy pestiesen mondanánk – nem semmi. A konyha parkettázott, a konyhagépek rozsdamentes acélból, a pult gránitból – egy igazi álom mesterszakácsoknak (és amatőröknek egyaránt).

 

Sztárok otthona - Sharon Stone

 

 

A kertépítésre különösen odafigyeltek. Itt minden rendezett, bár erősen dzsungel-hatású. A fákon gyümölcsök érnek, a vízesésről talán beszélnünk sem kell (a kép minden elárul). Hidak, ösvények és egy őzike (persze Hollywood-ról lévén szó, nem valódi). Meditációra semmi sem lehet alkalmasabb…

 

 

Sztárok otthona - Sharon Stone

 

Sztárok otthona - Sharon Stone

 

 

A kültéri teniszpályán akár tétmeccsek is lejátszhatók.

 

 

Sztárok otthona - Sharon Stone

 

 

« A 4 »