Alig ért véget a BNV, máris újabb installációra készülnek a LOSZ tervezői. Különleges utazásra invitálja a Hoventa látogatóit a Lakberendezők Országos Szövetsége 2010-es kiállítási standján. A szállodai kategóriák szerint kialakított fürdőszobák tükrözik mindazt az igényt, elvárást és esztétikumot, amely ma már nélkülözhetetlen egy panzió, hostel vagy egy több csillagos hotel kialakításánál.

 

LOSZ Csillagsziget – Utazás a fürdődesign világába. Kezdje stílusutazását álomhotelünk recepciójánál, hogy végigkalauzolhassuk standunkon. Lépjen be kedves Látogató az általunk megálmodott fürdőszobákba, és reméljük, kellemes élményben lesz része.

 

Hoventa 2010

 

 

Várja Önt:
Amszterdam, ahol mindenki biciklire pattan, és este a hostel szobában Converse cipő kerül az ágy alá.

Verona ***- mediterrán hangulat, napszítta anyagok és színek, egy finom bor és kellemes vacsora emléke.

New York ****- ahonnan a „Sex and the City” filmsorozat világkörüli hódító útjára indult, ahol minden híresség Louis Vuitton táskával közlekedik, ahol felhőkarcolók nyúlnak az égbe,- egy metropolitán életérzést sugalló enteriőr

Bali ***** – ahol megérint a természet közelsége és harmóniája. A fehér homok, a türkiz tenger és a SPA – maga a nyugalom szigete

Dubai *****+* – pompa, kényelem és fényűzés, elegáns és csillogó, maga a glamour, az igazán különleges élményre vágyóknak.

 

Hoventa 2010

 

 

Szeretnénk bebizonyítani, hogy az igényes és különleges berendezés
– nem csak pénz kérdése,
– és nem csak a „sokcsillagos” szállodák kiváltsága.

A belső terek specialistáiként megmutatjuk , hogy a kreatív gondolkodás és koncepcióterv egy olyan hozzáadott értéket képvisel a szálloda- és vendéglátóipar területén, mely megtérül és profitot jelent. A kiállítás színvonalas megjelenítéséhez együttműködő partnereink újdonságokkal, magas minőséget képviselő termékeikkel járultak hozzá.

 

Hoventa 2010

 

 

A Csillagszigeten értékes kapcsolatokat alakíthat ki a szakma képviselőivel , érdekes előadásokat hallgathat meg és bemutatjuk a standon kiállított újdonságokat. Láthatja, hogy kiállításunk egyik támogatójának a Quaestor Csoportnak az ingatlan fejlesztési koncepciójában mindez miként köszön vissza Magyarországra hangolva. A világvárosi elnevezéssel azt mutatjuk be, hogy a magyarországi szállodák fürdőszobái a világ minden táján megállják a helyüket!

 

Hoventa 2010

 

 

A „Csillagsziget” tervező csapata:Hoventa 2010
Ács Erzsébet – projektvezető
Budai Ildikó – tervező/projektvezető
Dudás Zsuzsa – tervező
Istók Zsuzsa – tervező
Katona Etelka – tervező
Koronczay Noémi – tervező
Török Bernadett – tervező
Tribikné Deák Anna – tervező

Várjuk szeretettel a Csillagszigeten!