Nagy divat a wellness. A néhány éve még luxuscikknek tűnő – ellazulást, felfrissülést szolgáló eszközök– masszázskádak, szaunák, stb. manapság már egy jóval szélesebb kör számára is elérhetők, a piaci verseny, az új fejlesztések pedig szerencsére az árakat is kedvezőbb irányba lendítették, ami nagyban hozzájárult a termékek népszerűsödéséhez.

 

 

Wellness program a Fried Fürdőszoba Szalonban Az eredete szerint angol „wellness” szó maga a jólétet, jó közérzetet jelenti. Stresszes, felgyorsult világunk a wellness témájában egy komplett iparágat hívott életre a főbb eszközökkel és kiegészítőkkel egyetemben. A kikapcsolódásra, pihenésre, sportra, masszírozásra, kényeztetésre vágyók már nemcsak luxushotelekben és az e célra létesült intézményekben hódolhatnak ilyen irányú szenvedélyeiknek, hanem megfelelő infrastruktúra, anyagi háttér és némi tájékozottság után már saját otthonukban is kialakíthatják a profi wellness környezetet.

 

 

Wellness program a Fried Fürdőszoba Szalonban Ennek létrehozásában sok segítséget kaphat az egyszeri vásárló, a tervező, lakberendező egyaránt a Fried Fürdőszoba Szalontól (www.fried.hu) . Június első napjaiban volt az első ilyen nyitott szakmai nap a LOSZ tagjai számára. A program remek volt, először a szaunák használatáról, az emberi szervezetre gyakorolt hatásáról hallhattunk. Ezt követte egy bemutató az infraszaunákról, az előadás után a gyártók a hallgatóság kérdéseire is válaszoltak. A későbbiekben a hidromasszázs kádakról hallhattunk rengeteg információt, majd a zuhanykabinokról, zuhanytemplomokról tudtuk meg a leglényegesebb információt. Az általánosságokon túlmenően rengeteg hasznos adatot tudhattunk meg a beszerelésről, fenntartásról, olyan tapasztalatokat, amit bárhol felhasználhatunk a fürdő tervezés során.

 

 

Wellness program a Fried Fürdőszoba Szalonban Részleteket írhatnék oldalszámra, de ennek a cikknek momentán nem ez a feladata, inkább a figyelemfelkeltés. Sokan voltunk a programon, de bizonyára sokan érdeklődnek még, számukra a Fried Fürdőszoba Szalon készséggel megismétli, ill. az érdeklődők számára kibővíti az ismeretanyag körét tetszőleges közérdekű témákkal, csak jelezzétek felénk, v. a Szalon számára közvetlenül.

 

 

Wellness program a Fried Fürdőszoba Szalonban A wellness környezet formálásához a Fried Szalon bemutatott egy nádjellegű hidegburkolatot, valamint egy faburkolatpanelt, ill. annak alkalmazását, mindkettő kiválóan felhasználható hasznos és látványos megoldásként egyaránt. A program végén indonéz kerámiákat láthattunk, az ilyen jellegű óriáskaspók elérhető áron nagyban hozzájárulnak az egzotikus hangulat kialakításához. Mindez és még a teljes fürdőszoba, ill. bármilyen vizes környezet kialakításának összes eleme megvásárolható a Fried Szalonban, keressétek bátran.

 

 

A csattanó ezután jött. Bár a Fried Szalonban is kipróbálható az összes kiállított hidromasszázs kád és a zuhanytemplomok egy része, a tulajdonos Fried György úr felajánlotta kis csapatunknak, hogy saját házában kialakított profi wellness környezetben próbálhatjuk ki az összes bemutatott modellt, mindeközben pazar kerti lakomára kaptunk meghívást. Esküszöm, tiszta „hawaii” – érzés volt ez a napsütötte meleg délután, szinte nem is „munkaidőben”, hanem a tengerparton éreztem magam, ott lenn a Duna-partján.

 

Nagyon sajnálhatja, aki kihagyta.