Elesgo padlók – Minőség, ami magáért beszél

 

Miért válassza az Elesgo padlóit?

 

Mert német minőségű, mert garantáltan hosszú élettartamú, és mert az Elesgo a melegburkolatok exkluzív újdonsága. Széles és rendkívül sokszínű választékában megtalálhatók a szuper magasfényű laminált padlók számos dekorváltozatban: homogén színekben, fahatással, illetve járólap hatással. A laminált padlók fénye, a finoman lekerekített élek, nagy formátumú autentikus járólap megjelenés – ez mind az Elesgo padlók különlegességét és egyediségét tükrözik.

 

elesgo

 

Mert kiváló minőségű

 

Mivel a gyártó felügyelete alatt tartja az anyagbeszerzést, így garantálni tudják a folyamatos minőségellenőrzést, ezzel padlóik csak tökéletes minőségű alapanyagokból készülhetnek. Az akril felületnek köszönhetően rendkívülien ellenállnak a karcolódásnak, így sokáig újszerű hatást kelthetnek a lakásban. Az Elesgo padlók hátlapja is speciális: anyaga impregnált nátronpapírt tartalmaz, amely segít a lapok levegőzésének – ez szintén hozzátesz a padlók különösen hosszú élettartamához.

 

Mert egyszerűen tisztítható

 

Egy padló kiválasztásánál lényeges szempont a felületek tisztíthatósága, mivel valószínűleg senki sem szeretne hosszú órákat eltölteni a padló felületének ápolásával. Az Elesgo padlók felülete akrilgyantából készül, melynek egyik fő tulajdonsága, hogy zárt pórusokkal rendelkezik. Ennek a zártságnak köszönhetően a padlók nemcsak a megszokottól egyszerűbben tisztíthatók, de a foltot, maszatot is taszítják. Ezen felül az Elesgo padlók antisztatikus minőségi bizonyítvánnyal is rendelkeznek – így egyáltalán nem vonzzák a port.

 

elesgo

 

Mert a széles választék természetes hatású darabokkal is bővelkedik

 

A választásnál fontos szempont még az előzetes elképzelés, az ízlésvilág, és a lakás stílusához, színvilágához való megfelelő illeszkedés is. Azoknak, akik számára sokat számító tényező az esztétikum, a kiváló alkalmazhatóság és a magas minőség, garantáltan megtalálhatják a megfelelő padlót az Elesgo termékei között. Az Elesgo padlók felülete megszólalásig hasonlít a valódi fa felületéhez, ezzel természetes hatást kelt. Ez a padlón található erős akrilborításnak is köszönhető, amely megakadályozza az akrilréteg alatti dekorkép sérülését, megtörését, ezzel a küllem kristálytiszta marad időtlen időkig.

 

Mert minimális a károsanyag-kibocsátása

 

Hála a már említett akrilgyanta felületnek: számos kedvező tulajdonsága mellett a károsanyag-kibocsátást is a minimálisra szorítja. Azonban ha még ez sem elég, a dolgot a minimálisnál is kisebbre lehet csökkenteni az Elesgo Extra Sensitive padlóival. A csecsemők, a kisgyermekek és az allergiások sincsenek veszélyben, hiszen ez a termékcsalád éppen nekik ideális.

 

Mert amellett, hogy lépései hangtalanok lesznek, lábai sosem fognak fázni

 

Végül pedig két „apróság” a lábak számára (és a nyugalom megteremtésére). Az Elesgo padlók magas rugalmasságuk által szinte elnyelik a lépések és egyéb, padlón zajló tevékenységek zaját, valamint remek hővezető képességüknek köszönhetően felületük mindig meleg tapintásúak.

 

 

[tabs slidertype=”images” auto=”yes” autospeed=”4000″]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/elesgo_galeria_1.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/elesgo_galeria_2.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/elesgo_galeria_3.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/elesgo_galeria_4.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/elesgo_galeria_5.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/elesgo_galeria_6.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/elesgo_galeria_7.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/elesgo_galeria_8.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/elesgo_galeria_9.jpg[/imagetab]
[imagetab width=”800″ height=”500″]https://lakberendezok.hu/wp-content/uploads/2016/07/elesgo_galeria_10.jpg[/imagetab]
[/tabs]