Casati Color Kft.

 

Casati Color Kft.

 

 

„A színek keltik életre környezetünket, a CASATI életre kelti a színeket!” – e szlogennel van jelen az olaszországi Casati a festékpiacon 1935 óta.
Termékeink magukban hordozzák a minőséget, megbízhatóságot, garanciát.

 

A legújabb technológiáknak köszönhetően, a széles termék palettánkról a normál beltéri-kültéri festékek, zománcok, fakezelők és vakolatok mellett rengeteg különlegesség közül is választhattok.
Különleges termékeink közé tartoznak a lélegző falfestékek, penész elleni adalékok és lemosók, hő szigetelő falfesték, kenhető vízszigetelések és még sorolhatnánk.
Ezekkel a termékeinkkel tudjuk a hétköznapi munkákat biztonságosabbá és egyszerűbbé varázsolni.

 

Mindezek mellett a Casati Color Kft. Olaszországból hozta el a 21. század legforradalmibb festék családját, ami egy új korszakot indított el a faldíszítés és a lakberendezés világában… ez pedig a Casa Italia Decorativ Line. Legyen szó akár nyers látszóbetonról, mészkő felületről, krokodil bőr- kő- fa mintázatról, rozsdás felületről – nálunk biztos megtalálod a megoldást a tökéletes megvalósításra!

 

Merj nagyot álmodni, alkoss szabadon egyedit és megismételhetetlent a legjobb áron!

Semmi sem szabhat határt abban, hogy megvalósítsd álmaid falfelületét, MI segítünk! Látogass el hozzánk és tapasztald meg a színek és az alkotás örömét!

 

Web: www.casati.hu

Tagcégünk megtalálható a 2019-es Construmán:

  • Design Generációk – Start Up és Lux Up stand (“F” pavilon 201 A-B)

 

 

Casati Color Kft.

 

 

Casati Color Kft.

 

Casati Color Kft.