Ceramika Tubądzin

Ceramika Tubądzin

 

 

A Tubądzin-csoport a lengyel, vezető kerámialap-gyártók egyike, élenjáró az innovációban. 1983-as megalakulása óta következetesen fejleszti kínálatát, hogy az mindinkább igazodjon a piac elvárasaihoz. Kerámialapjaik nem csak elismerten a legmagasabb színvonalú dizájnt követik, de a minőségi feltételek betartásáról is igen szigorú ellenőrzés gondoskodik. Így minden egyes termékük tökéletesen megfelel az európai követelményeknek, szabványoknak.

 

MONOLITH

A legújabb trendek és a belsőépítészeti időtlen klasszikusok kombinációjából jött létre. A nagyformátumú MONOLITH panelek meglepő designja utat nyit Önnek egy olyan világra, amelyet a kő ereje és a beton nyersanyaga inspirál.

 

Nagyszerű esztétikai benyomások, olyan felületeken, amelyek lenyűgöznek stílusuk és integritásuk miatt. Túllép a hagyományos tervezési gondolkodáson. Tágabb értelemben óriási lehetőséget ad a nagyméretű formátum, mely akár 120 x 240 cm is lehet.
Az új dimenzió számtalan elrendezési lehetőséget nyit meg. A fuga minimális mennyisége egyszerűséget és harmóniát eredményez.

 

A Tubądzin-csoport számára rendkívül fontosak kereskedelmi partnerei. A kerámialapok forgalmazása nagykereskedőkre épül, ők szolgálják ki a szalonokat, viszonteladóikat.

 

Web: www.tubadzin.pl

 

Tagcégünk megtalálható a 2019-es Construmán:

  • Design Generációk – Start Up és Lux Up stand (“F” pavilon 201/A-B)

 

Ceramika Tubądzin

 

Ceramika Tubądzin

 

Ceramika Tubądzin

 

Ceramika Tubądzin